Leuk en knus restaurant met altijd een voortreffelijke bediening. We komen er regelmatig eten en wij zijn erg blij met dit restaurant in dit kleine dorp aan de Westeinderplassen! Tot snel
Zeer mooie kaart goede bediening had een meisje die prima haar werk deed. iets meer verdiepen in de info die ze kan geven een mooi verhaal bij de kazen al met al een culinair avondje prima jammer dat ik net belde en ze zijn tot 2012 vol geboekt maar goed is ook wel weer een goed teken.
Wij gaan voor het 3e jaar in november weer genieten van het 11 gangen diner. Deze is super. De prijs kwaliteit is uitstekend, bediening geeft een goede service!! Ondanks dat het een bistro is zou de entourage wel iets gemoderniseerd mogen zijn.
Gezellig gegeten met vrienden, alles was heerlijk, leuk de uitleg over het kaasplankje, en gelukkig deden we het kaasplankje met z'n tweeen, anders was het te veel. al met al een aanrader!
Dit restaurant is een aanrader. Afgelopen zondag aten we het befaamde 11-gangen menu. We moesten ver van tevoren reserveren aangezien we niet de enigen waren die de kwaliteit en gezelligheid van dit restaurant weten te vinden. We hebben ons uitgebreid laten verwennen door eigenaresse Linda Biesot en haar crew. Verfijnde smaken van gerechtjes, prima opgebouwd en uitnodigend gepresenteerd. Het bijpassende wijnarrangement sloot mooi aan op de gerechten en de uitleg bij ieder gerecht en wijn waren deskundig. Kortom, wie van lekker lang tafelen houdt, moet het 11-gangen menu zeker proberen. Volgend jaar zijn we weer van de partij. Ik ben nu al benieuwd!