Gisteren 20-01-12 weer eens gegeten in 't Hemeltje Bloemendaal. Nu begrijp ik echt waarom het in dat "cafe met eten"zo druk is. Vriendelijk en vrolijke medewerkers(sters.
Perfecte menukaart en zeker het snel opgediende menu was gewoon TOP. EN.......als je wilt roken is er achter in de zaak nog een leuke rookruimte met de toepasselijke naam:
DE APOTHEKER........ Ga zo door dan staan jullie volgend jaar in de top 10 van het beste cafe
Heb met 3 vrienden na een partijtje golf wat gegeten in het hemeltje het was er druk maar werden vlot geholpen door een medewerker met een vriendelijke lach,wil even reageren op de recensie van de mensen die schrijven over de hamburger van het hemeltje,ik heb er regelmatig een hamburger gegeten en ook deze keer, hij was weer goed van smaak,mac donald kan hier nog wat van leren !!!!
Een prima locatie voor een smakelijke hap bij een bezoek aan het openlucht theater Carprera, reserveren duidelijk noodzakelijk, wat we gelukkig hadden gedaan!