7.9
8.1
Toon telefoonnummer (0180) 420 034

KeukenGrieks & Mediterraan

rknasterhuis rknasterhuis 1 januari 2012

Met kerst weer eens wezen eten bij Zefyros, eten blijft goed en absoluut top voor een griek.
Bediening blijft echter ver achter de laatste tijd, maakt enigszins ongestructureerde indruk en weinig alert. Dessert liet lang op zich wachten en bleek bij navraag vergeten, komt vervolgens alsnog maar geen excuus of sorry gehoord. Heel jammer want op deze manier heb ik er een hard hoofd in voor de toekomst.

berbs berbs 17 november 2011

Wat een mooi restaurant. Grieks maar dan heel anders. Modern en sfeervol. Het eten is uitstekend en een heel gezellige bediening. Het is hier niet voor niets zo druk. Niets te klagen. Ik ga hier graag terug en kan het iedereen aanbevelen.

zwart2910 zwart2910 7 september 2011

Zaterdag 3september bij Zefyros gaan eten met 4personen.Op het buitenterras, tafeltjes waren kaal als bij een snackbar.Niks geen kleedje,bestek of glaswerk.Erg ongezellig, na 4 man personeel aan ons tafeltje gehad, kregen we eindelijk iets te drinken.Bestelliing opgenomen kwam ons voorgerecht pas na drie kwartier en weer een uur verder ons hoofdgerecht.Wijn werd weer niet gebracht. Na dat we weer kenbaar hadden gemaakt dat dit niet normaal was zijn we opgestapt.De bedrijfsleider liet zijn eigen niet zien.Hij had het heel druk met 5 man personeel bij zijn kassa.Vele gasten klaagden over de abnormale wachttijden en vergeten bestellingen.Wij komen hier nooit meer.

gaste171 gaste171 26 augustus 2011

Vrijdag 19-08-2011 weer eens wezen eten bij Zefyros. De vorige keren was er niets op aan te merken maar nu helaas een paar kleine min-puntjes. Over het eten kan ik ook dit keer niet over klagen. De gegrilde vis was eigenlijk wel net iets te ver. Overige was prima. Je zit er heerlijk rustig en wij vinden een schitterend restaurant.

Min-puntjes/verbeterpuntjes dit keer:

Wij hadden een fles rode wijn besteld maar men was die vergeten. Moesten we om vragen. Tevens was hij veels te warm. Staat kennelijk op een warme plaats opgeslagen.

Wij bestelde tussendoor nog limonade en deze werd ook vergeten en moesten we nogmaals om vragen.

Borden waren erg koud.

Dessertkaart werd vergeten en moesten we ook weer om vragen.

marjoleindevroed marjoleindevroed 16 juni 2011

Wat een mooi restaurant, alles top verzorgd! We hadden voor 10 personen gereserveerd en hadden een mooie plek in het restaurant. Een gezellige sfeer met dat rood en zwart. Het was gezellig druk en de bediening was super. We hebben heerlijk gegeten. Alles ging op een goed tempo ondanks dat we met z'n 10e waren. Al met al, de moeite waard!

Geef zelf je mening over Zefyros

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00
Woensdagvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten