Tklmg 28 maart 2012 | |
Heerlijke wijnen, goede bediening, gezellige en intieme sfeer. Het personeel doet haar best om je, zelfs als je wat minder te besteden hebt, een welkom gevoel te geven. De hapjes vond ik prima. |
vic75 28 januari 2012 | |
Zeer prettige avond gehad, heerlijke wijnen, goed advies. Vooral de Gruner Veltliner Lössterrassen Langenlois is ons uitstekend bevallen. Super hapjes. Goed brood, heerlijke Bruschette. Een ding, als je van doordrinken houdt....kan het een duur avondje worden! |
Laurens Witter 20 mei 2010 | |
De eerdere opmerking over het volume van de muziek is zeker waar. Je zit aan kleine tafeltjes, maar we hadden moeite elkaar te verstaan. De bediening is op het onbeschofte af en zeer onoplettend. De wijnen zijn zeker niet slecht, maar voor die prijs kun je bij andere tenten in Amsterdam beter terecht. Jammer jammer jammer |
mbk 15 april 2010 | |
Fijne wijnbar waar zeer exclusieve wijnen op de kaart staan. Mooie en betaalbare flights. Heerlijke hapjes erbij (de kaasplank is een topper!) hoewel redelijk duur. De muziek stond toen ik er was vrij hard en op ons verzoek het wat zachter te zetten, werd morrend gereageerd. De dames die er werken zijn top: vriendelijk en gastvrij. De heren wil ik aanraden: neem een voorbeeld aan jullie vrouwelijke collega's! |
blue 30 maart 2010 | |
beste wijnbar van NL, je moet wel weten waar je moet zijn... vriendelijke bediening, mooie wijnen en smakelijke hapjes. wat wil een mens nog meer? een terras en dat gaat deze zomer eindelijk gebeuren :) |
azeeland 13 maart 2010 | |
interresante flight met chardonnay uit washington state gehad. leuke kundige bediening. |
majoor boshard 11 februari 2009 | |
Als er een hemel is dan moet ie er zo uit zien! overigens alleen een paar zachtere stoelen dan, want tenslotte wil je lang blijven. De flight van wijnen is als een kleine cursus Vinologie, maar dan zonder poespas. Het personeel weet n.l. verdomd goed dat gezelligheid boven de een hoop bla,bla over wijn gaat. Maar als je ze vraagt weten ze er ook welecht alles van en drinken ook alles zelf op. De kleine Tapas-achtige hapjes zijn bijzonder lekker en het geheel staat voor een mooie avond uit in een omgeving met relaxte mensen. |
Henk Verschagen 23 januari 2009 | |
Prachtige wijnen, Prachtige happen. Prachtige heren + dames
Manon P 12 november 2008 | |
Inderdaad was ik zo onvoorbereid om een restaurant te verwachten. Maar de 'bites' zijn inderdaad voldoende om geheel tevreden weer naar buiten te lopen (of wankelen; als de wijn te lekker was). Naast de enorme wijnkaart (dit moet voor de kenners een paradijs zijn) is er ook een mooie wijnkeuze per glas, die ook wisselt om de zoveel tijd. En wat de happen betreft mogen de gevulde warme dadels blijven!
Proever67671 18 augustus 2008 | |
Een heel fijne wijn tent waar je ook nog wat kunt eten. Verwacht geen diner-kaart; het zijn echt een soort tapas waar je er een paar van besteld. De ham is een absolute aanrader, de truffelkaas zeker ook. De wijnkaart is meer een soort telefoonboek voor een middelgrote plaats. Champagne kan per glas voor een euro of wat maar een fles van 650 euro is ook mogelijk. Het is maar net waar je zin in hebt. Personeel is voor de rest erg prettig, snel en attent. Muziek rustig en niet opdringerig. |
Geef zelf je mening over Bubbles & Wines