KeukenEuropees
Lunch
Diner

Wie bijzonder wil eten op een unieke locatie, moet op Pont 13 stappen. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht over het water, maar ook binnen in de oude pont zit je bijzonder tussen al het hout en staal. Het eten is duidelijk met passie bedacht en bereid. Op de compacte kaart staan originele gerechten, die in ruime porties worden uitgevoerd. Het is wel even zoeken voordat je het gevonden hebt, maar dan heb je dus ook wat. Een aanrader voor fijnproevers en levensgenieters!

vandeschoor vandeschoor 14 januari 2012

top avond, goed bediend, heerlijk gegeten, lekkere wijn, goede sfeer. (h) eerlijke tent

wdri2076 wdri2076 15 december 2011

wij hebben hier weer uitstekend gegeten. mooi menu, prima wijnkaart en leuke bediening.

svelden svelden 9 november 2011

Wat een ontzettende leuke tent. De sfeer is gezellig en ongedwongen. De geur van heerlijk eten komt je bij de voordeur al tegemoet. (geen hinderende walm gezien overigens in tegenstelling tot de meneer die hieronder zijn mening geeft). Vanwege de open keuken ruik je inderdaad dat hier gekookt wordt, maar wij hebben dit enkel als eetlust opwekkend ervaren. Het eten was heerlijk. Werkelijk alles op onze borden was vers bereid. Dat zie je weleens anders. Erg smaakvol allemaal. De olijven van het huis zijn om je vingers bij op te eten. Bediening is zeer vriendelijk en relaxed, zonder nonchalant te zijn als het gaat om de dienstverlening naar de gasten. Het enige puntje van kritiek is dat wij constateerden dat Storm (de hond) toch echt veel te dik is...ook hem wordt kennelijk een heel bourgondisch leven gegund, maar of dat nou zo gezond is...

Pieter H. Pieter H. 4 november 2011

Er valt nog veel te maken van dit leuke drijvende restaurant aan de lange dam die het water insteekt. Maar misschien is het ook dankzij die wat nonchalante houding van het vriendelijke personeel dat alles hier er zo lekker sjofel aan toe gaat en dat de sfeer geweldig is. Voor verbetering vatbaar: de afzuiginstallatie waardoor de hele zaak blauw staat van de bakwalm, de presentatie op het bord, die soms buitengewoon rommelig is, het wijnbeleid dat voorziet in het gieten van restjes oude wijn in een vollere fles, het brood dat met dezelfde lap wordt gepakt als waarmee handen en aanrecht worden afgeveegd. Maar wat een leuke, sympathieke 'stoomboot'. Een plek om naar terug te gaan. Al was het maar voor de lekkere pijlinktvisjes.

ericdijkh ericdijkh 29 oktober 2011

Ik kon het niet laten om hier weer te komen eten. Wederom een fantastische avond gehad. Antipasti vlees/vis en oesters vooraf om je vingers bij op te likken. verrukkelijke steak onglet met een heerlijke rode wijn + de ambiance, zo fijn!

Geef zelf je mening over Pont 13

DonderdagGeopend voor lunchvan 18:30 tot 22:00
VrijdagGeopend voor lunchvan 18:30 tot 22:00
ZaterdagGeopend voor lunchvan 18:30 tot 22:00
ZondagGeopend voor lunchvan 18:30 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten