Reinderc 23 april 2012 | |
Wij hebben wederom heerlijk gegeten bij Fondue en Fondue! Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Minpuntje: het duurt erg lang voordat de bediening jouw tafel weet te vinden. Met andere woorden: bestellen kost de nodige inspanning. Voor de rest top! |
Wiljewijn 20 april 2012 | |
Fondue en Fondue is inmiddels ons vaste restaurant. Heerlijk verse vis bij de visfondue en fantastisch mooie wijnen voor een hele goede prijs. Bediening is enthousiast en vriendelijk. Heb hier zelfs mijn verjaardag gevierd vanwege de fantastische sfeer. |
pars 21 maart 2012 | |
wat vooral opvalt is de kaasfondue die geserveerd wordt, gewoon lekker, niet duur, simpel eten en niet moeilijk, de prijs waard zou ik zeggen, voeg daar nog een leuke niet te moderne of over het paard getilde atmosfeer bij en je hebt een leuke avond met een keurige bediening, voor ons inmiddels een vaste maandelijkse lekkernij |
esr 16 februari 2012 | |
Wat een onvriendelijke bediening. Totaal niet geinteresseerd en herhaaldelijk drankjes vergeten. Kaasfondue was heerlijk en maakte veel goed. |
Proever71169 27 januari 2012 | |
Een fijne sfeer, door de open keuken een huiskamergevoel.
Dollan 23 januari 2012 | |
Twee keer gegeten: eerste keer was de kaasfondue een soort plastic smakeloze massa, absoluut niet lekker. Een jaar later nog een herkansing gegeven en toen was ie lekker! Vriendelijke bediening.
Petra-Jeanette 22 januari 2012 | |
Samen met een even kieskeurige vriendin hier gegeten. Gelukkig hadden we gereserveerd, want de zaak was vol. Wat een knus restaurantje, smaakvol ingericht. (sommige tafels wel wat dicht op elkaar). Erg lekker en goed gegeten hier. Leuke en correcte bediening. Porties zijn royaal en het eten is heerlijk! We hadden het 3gangen a la carte menu voor €25,- en alles prima van smaak. Lekkere wijntjes erbij. Al met al valt er over Fondue & Fondue geen slecht woord te zeggen. |
Anabel69 28 december 2011 | |
Het restaurant is klein, er zijn teveel zitplekken waardoor het vol en lawaaierig is. Wij hebben 1 vleesfondue, 1 visfondue en 1 kaasfondue besteld. Jammer dat ze er niet bij vertellen dat het chinees fondue is (gekookt(e) vlees/vis) |
maadia 29 november 2011 | |
Kaasfondue was heerlijk, bijgaande salade en brood vooraf ook. Dus het eten is prima!Maar voordat dit alles op tafel stond: we moesten al wachten tot onze tafel vrij was, hoewel we wel gereserveerd hadden. Daarna heeft het nog minstens anderhalf uur geduurd voordat het eten op tafel stond. Een ander minpunt is dat het krap en zeer lawaaiig is. Het is een kleine ruimte waar veel mensen in moeten. De 'redelijk' dus vooral voor de kwaliteit van het eten. |
antoon1 20 november 2011 | |
Te lang wachten op een gereserveerde tafel. Moest nog uitgezocht worden waar we konden zitten. Tussen soep en hoofdgerecht bijna een uur moeten wachten. Als excuus kregen we gratis koffie. Het nagerecht was men vergeten, moesten we uiteindelijk zelf op attenderen. |
Geef zelf je mening over Fondue & Fondue