360 ° panorama

KeukenFrans, Zwitsers & Koken aan tafel

Heerlijk, een restaurantje dat precies aan je verwachtingen voldoet. De keuze is vis-, vlees- of kaasfondue. Alle drie zijn deze goed van smaak en ook de porties zijn prima. Het brood is bovendien lekker knapperig en de groentes vers. Met al die fonduepannetjes kan de temperatuur aardig oplopen in dit zaakje, maar dit draagt wel bij aan de knusse sfeer. De ambiance is sowieso goed door het vrolijke personeel dat flink zijn best doet. Qua toetjes moet je zeker eens de huisgemaakte Baileys-taart proberen, al blijft de chocoladefondue natuurlijk de klassieker.

Proever71169 Proever71169 27 januari 2012

Een fijne sfeer, door de open keuken een huiskamergevoel.
De bediening was vriendelijk, de fondue was heerlijk! Toetje was chocoladefondue, heftig maar lekker!

Dollan Dollan 23 januari 2012

Twee keer gegeten: eerste keer was de kaasfondue een soort plastic smakeloze massa, absoluut niet lekker. Een jaar later nog een herkansing gegeven en toen was ie lekker! Vriendelijke bediening.

Petra-Jeanette Petra-Jeanette 22 januari 2012

Samen met een even kieskeurige vriendin hier gegeten. Gelukkig hadden we gereserveerd, want de zaak was vol. Wat een knus restaurantje, smaakvol ingericht. (sommige tafels wel wat dicht op elkaar). Erg lekker en goed gegeten hier. Leuke en correcte bediening. Porties zijn royaal en het eten is heerlijk! We hadden het 3gangen a la carte menu voor €25,- en alles prima van smaak. Lekkere wijntjes erbij. Al met al valt er over Fondue & Fondue geen slecht woord te zeggen.

Anabel69 Anabel69 28 december 2011

Het restaurant is klein, er zijn teveel zitplekken waardoor het vol en lawaaierig is. Wij hebben 1 vleesfondue, 1 visfondue en 1 kaasfondue besteld. Jammer dat ze er niet bij vertellen dat het chinees fondue is (gekookt(e) vlees/vis)

maadia maadia 29 november 2011

Kaasfondue was heerlijk, bijgaande salade en brood vooraf ook. Dus het eten is prima!Maar voordat dit alles op tafel stond: we moesten al wachten tot onze tafel vrij was, hoewel we wel gereserveerd hadden. Daarna heeft het nog minstens anderhalf uur geduurd voordat het eten op tafel stond. Een ander minpunt is dat het krap en zeer lawaaiig is. Het is een kleine ruimte waar veel mensen in moeten. De 'redelijk' dus vooral voor de kwaliteit van het eten.

Geef zelf je mening over Fondue & Fondue

Maandagvan 18:00 tot 23:00