IVI 1 februari 2012 | |
Wat was het leuk en goed toen het nog Oceano was. Wat een rampzalige avond hebben wij bij "Joost" gehad. Joost is de nieuwe naam en ze hebben een nieuwe kaart. Prijs - kwaliteit was slecht, service was echt slecht. We vroegen om brood, kregen we uiteindelijk bij hoofdgerecht. Ik vroeg of het potje kon worden opgewarmd voor de baby, duurde 15 minuten!! Er zat geen lepel bij, waar ik om vroeg.... We hebben echt een teleurstellende avond gehad en zullen er niet meer terugkomen.. Jammer, Oceano was ons favorite restaurantje... |
Casaborneo 22 januari 2012 | |
Oceano is nu Joost. Wellicht moet het personeel er nog even inkomen, want raakte bijna zelf gestresst van de zichtbare stress van de bediening. Prijs kwaliteit verhouding is zoek. Jammer, had gehoopt op een leuke vaste stek in de buurt. |
marianv 19 oktober 2011 | |
Een week geleden op een zaterdagavond gegeten in dit restaurant. Inrichting is sfeervol, maar heeft nodig extra verlichting nodig. Voorgerecht (antipasto misto) was smakelijk en veel. Jammer dat 1 garnaal nog rauw was, maar keurig opgelost door 3 nieuwe garnalen uit te serveren. Hoofdgerechten (Lamschenkel en dorade) waren zeer matig. Het moet veel meer op smaak worden gebracht. Dorade was met mosselsaus, maar bleek tegen te vallen. Geserveerd werden gekookte mosselen in schelp met een boterachtige saus. Opvallend was dat het restaurant op een zaterdagavond nagenoeg leeg was! Als er meer op smaak wordt gekookt is het een prima restaurant (ook kindvriendelijk). Bediening was prima en er is een open keuken. |
Marie3 18 september 2011 | |
Via via gehoord dat Oceano een nieuwe chef-kok en een nieuwe kaart heeft. Zaterdagavond uitgeprobeerd. Het zat er vol en we hebben heerlijk gegeten. Leuke voorgerechten, prima kalfszwezerik, precies zoals het moet, mooie vis en een lekker knapperig kippetje, om maar wat voorbeelden te noemen. De nagerechten ook heel lekker. Het chocoladegebak met een warme zachte vulling is een aanrader, het ijs ook trouwens.
Josehooijer 14 september 2011 | |
Oceano is back in town! Na een kleine uitstap naar een wereldkaart is Oceano back on track en serveert heerlijke Mediterrane gerechten! De oude vertrouwde toppers staan weer op de kaart en worden door de nieuw chef geweldig klaargemaakt. De bediening is als van ouds prettig en professioneel.
Detlev 14 september 2011 | |
Kom hier al een hele tijd. De omslag naar internationale keuken (fushion) heeft geweldig uitgepakt. De kaart is heel divers en heeft impulsen uit meerder culturen!
josephines 7 september 2011 | |
Gezellig tentje, terras is heel mooi gelegen aan het water, binnen is het knus. Mijn neef neemt hier zijn romantische dates mee naartoe, maar volgens een collega van mij met kleine kinderen is Oceano ook heel kindvriendelijk. Ze hebben sinds kort een nieuwe kaart, meer Italiaans/mediterraan georiƫnteerd (geen curry). Heerlijk gegeten, goede wijnen, een aanrader! |
henric 4 september 2011 | |
Sinds de vorige eigenaar het heeft overgedaan aan de eigenaar van Bar Italia, gaat het niet meer zo lekker. Waar voorheen de tent op een doordeweekse dag vol zat, zie je nu mensen aan twee tafels angstvallig om zich heen kijken waar de rest blijft.
PierijnTas 1 augustus 2011 | |
Heerlijk verborgen op het Borneo-eiland.
lekkerbekkey 3 juli 2011 | |
Vorige week wezen eten met een paar vrienden! Wij hebben heerlijk gegeten! Als voor gerecht hadden we 2 maal het 4 landen plateau genomen, een proeverij van alle voorgerechten op de kaart! Met onder andere verse tonijn, caprese, kip met kokos en noedels, en een lekker fris visgerechtje! Hoofdgerechten hadden we lekkere pizza's, de Pizza Tandoori is zeker een aanrader. Verder hadden we ook de dutch beef, een lekkere biefstuk in boter gebakken, met een gemengde salade en patas bravas! Dessert hebben we overgeslagen, maar wat we voorbij zagen komen zag er lekker uit! De koffie was ook goed trouwens. De bediening was vriendelijk en bekulpzaam, inderdaad wat jong, maar dat zijn we allemaal geweest toch? Wel jammer dat we geen karaf water konden krijgen, maar als je wilde kon je wel gewoon glazen kraanwater krijgen. Min puntje, het was wel erg warm binnen! Maar voor de rest hebben wij echt een topavond gehad en we komen zeker terug! |
Geef zelf je mening over Restaurant Oceano