ActiviteitenRestaurant, Catering, Private dining
KeukenFrans, Hollands & Mediterraan
Bijzondere kenmerken topper

27 januari 2013

Ik ben dol op Vesters! In de zomer kun je buiten zitten. Het decor is misschien iets minder omdat je tegen een weg een soort snackbar aankijkt, echter de bediening maakt dat ruimsschoots goed.
De gerechten zijn bijzonder en sluiten bovendien naadloos aan op de wijnkaart.
Naar Vesters ga je voor een avond tafelen en niet in combinatie met de film, of anders..

Gegeten op: 22 september 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
NinaB
NinaB
Fijnproever

20 november 2012

Wat hebben we een ongelofelijk mooie avond gehad bij Vesters. Het was even schrikken toen bleek dat ze alleen maar een 7 gangenmenu hebben waarbij je zelf kiest hoeveel gangen je wilt hebben en welke. Wij hebben er uiteindelijk 6 gegeten. Wat een geweldige smaken en wat een mooie ingrediënten. We aten o.a. chevice van zeebaars, gegratineerde oesters, versgemaakt chorizoworstje met piperade met oa puree van zwarte bonen, 3 bereidingen van hert met rode biet en rode kool met een mousseline van roseval, toetje met kweepeer of ruime keuze aan verrassende kazen. Het wijnarrangement is absoluut een aanrader. Goede sommelier die zeer enthousiast kan vertellen over zowel de wijn als de wijn/spijscombinatie. Alle medewerkers in de bediening waren even aardig en attent. De sfeer is totaal niet opgeprikt, maar oprecht en ongedwongen. Het interieur is netjes, licht, maar sober. De muren mogen nog wel aangekleed worden. Dit deed echter geen enkele afbreuk aan onze beleving. Wij komen heel graag terug!

HetS
HetS
Meesterproever

19 november 2012

Op het eten an sich is niets aan te merken, maar de keuze zou wel iets ruimer mogen. 1 voorgerecht en 1 dessert is wel erg mager. De prijshantering is volstrekt onlogisch.Als er een tussengerecht wordt gekozen om het dinertje mee te beginnen, dus wordt het een voorgerecht zou je denken, is ook zo ,maar dan moet er wel een toeslag worden betaald. Idem dito met een kaasplankje, wat ons betreft toch echt een dessert, nee nee, extra voor betalen, want staat op de menukaart niet als dessert maar als kaasplankje...
Wij gingen met een beetje nare smaak weg. Volgende keer de Nieuwe Winkel!

Gegeten op: 17 november 2012.
spuitgast
spuitgast
Proever in spe

3 november 2012

Bijzonder goed eten met een geweldige service. Attent en alerte bediening, genuanceerde gerechten en heerlijke wijn. Beetje oubollig interieur, beetje provinciaal stijlvol..

Gegeten op: 21 september 2012.

2 november 2012

Geweldig goed eten, gemaakt door mensen met liefhebberij voor het koken. Ook fantastische sommelier. Dit is zeker een aanrader.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
toy
toy
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over Vesters

Schrijf hieronder je recensie over Vesters. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag vanaf 18:00