| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
20 recensies
Mooi gelegen aan de markt. Informeel en mooi ingericht. Zo heb ik ook de bediening ervaren. Attent en vriendelijk. Het vijf gangen verrassingsmenu voor €27,50 is echt een aanrader. Ook de wijn heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeker een plek om terug te komen
Bijzonder leuk restaurant, waar mijn vriendin en ik uitstekend hebben gegeten. Wij kozen voor het 5 gangen verrassingsmenu á 27,50 (!) en het was gewoonweg top. We begonnen met heerlijk rauwe gemarineerde zalm, met een schuim van wasabi en een crême van avocado..Héérlijk. Gevolgd door een aardappelsoepje met gerookte paling. Ook erg smakelijk. Vervolgens wat Mediterrane risotto met evenzo mediterrane gegrilde groenten. The best risotto ever! Toen een heerlijk stukje runderlende met een mooie jus de veau, crême van zoete uien en gecarameliseerde zilverui. Het vlees was wsl zacht gegaard, want het was boterzacht. Top! Als dessert een heerlijk trifle van witte chocolade met tropisch fruit, crumble en kokosmousse. Dit alles voor een luttele 27,50 is gewoonweg ongelooflijk. De sfeer was aangenaam en het restaurant was goed bezet. Bediening overall prima, één dame wist niet welk gerecht ze serveerde ( hoofdgerecht), maar verder niets aan te merken. Vaak voor herhaling vatbaar!
Gegeten op: 10 april 2013.Familiediner met z'n vijven en daardoor wel een aardige indruk van de kaart gekregen. Ik had vooraf tonijn, als een soort carpaccio geserveerd met daarop een salade. Sprong er niet uit, was ook niet slecht. Tafelgenoten hadden de geitenkaas met salade: die viel wel goed en ook ruimere portie. Aangezien sommigen van ons het viergangenmenu hadden genomen (voor 25 euro; daar kun je niks van zeggen), wilden de anderen ook graag een tussengang inpassen, en daar werd voor gezorgd: ravioli van kaas en rucola. Als hoofdgerecht had ik eendenborst met polenta, walnoot, druiven en schorseneer. Vlees was prima gegaard, echt goed, maar voor een hoofdgerecht erg bescheiden portie, en naar de rest van de ingrediënten was het ook zoeken. De rib-eye van mijn tafelgenoot was beter geportioneerd, en daar werden ook Vlaamse frieten bij geserveerd, tegen de honger. Ook degenen die niet het menu hadden gekozen konden toch daar het nagerecht van bestellen, dat niet los op de kaart stond: vanille mousse met ameretto koekjes, amarena kers en amandelroom. Het was eigenlijk een beetje meer van hetzelfde: best goed, maar het sprong er nergens uit qua orginaliteit of liet een blijvende indruk achter. De porties waren echt erg beperkt, hoewel van sommige gerechten, die ik dan weer net niet had gekozen, het best mee viel. Bediening deed erg haar best maar was wat onwennig. Een fles rode wijn die veel te koud werd geserveerd, hoewel ze dezelfde wijn ook best op temperatuur bleken te hebben. Decafé was eerst op, maar toen mijn tafelgenoot dan niets anders wenste te bestellen hebben ze toch nog erg hun best gedaan om het ergens vandaag te toveren (bij grote broer gehaald?). Ze deden erg hun best om vanalles te herstellen, maar wel nadat ze het zelf eerst fout hadden gedaan; knullig, maar erg welwillend. Alles hinkte een beetje: je krijgt het idee dat ze het wel in huis hebben, maar het niet goed uit de verf komt.
Gegeten op: 8 februari 2013.Met een zakendiner hebben we hier de vorige week gegeten. De entourage is er prachtig, het eten is goed van smaak. Maar jeetje wat is dat weinig wat je er krijgt! We hadden een vijf gangen jubileum verrassingsmenu voor 30 euro (is inderdaad niet duur, maar dat merk je dan ook aan de omvang!). Eerst kregen we een soort tartaartje van filet americain, heerlijk van smaak en het was ook voldoende. Daarna een klein mokje met een thaise cocossoep. Was een beetje waterig en weinig vulling, verder wel goed van smaak. Daarna 1 ravioli met 1 garnaal erin. Was wel aardig maar niet super. Het hoofdgerecht was een heel klein stukje parelhoen met een lapje spek en een kwart stukje van een chipolataworstje. Zo goed als geen groenten erbij en met 5 personen kregen we 1 bakje (overigens wel lekkere) grof gesneden frieten. Het was echt al met al geen hoofdgerecht te noemen! Het nagerecht vulde gelukkig wel wat meer, dat was een soort brownie die van binnen nog lekker zacht was met een klein toefje caramel saus en nog een wit achtige mouce erbij. Het vervelende aan het geheel was dat we rond 6 uur kwamen en om kwart over 8 hadden we pas de eerste 3 kleine gangetjes gehad! De hele zaak zat vol en dat kon men overduidelijk totaal niet aan. Na vervolgens nog eens nadrukkelijk aangegeven te hebben dat het een zakendiner betrof kwam na lang wachten het hoofdgerecht. Ook bij het nagerecht moesten we uiteindelijk weer vragen wanneer we de rest konden verwachten. Rond half 10 waren we klaar. Jammer van deze prachtige lokatie en van een restaurant dat een kok heeft die best weet wat hij doet. Wij gaan hier vooralsnog niet meer naar toe!
Gegeten op: 17 oktober 2012.In de Vegetarische Restaurantweek voor 25 euro heerlijk 3-gangenmenu gegeten bij D&B. De kok weet van smaken, het voorgerecht was een uitgebalanceerde paddenstoelencarpaccio, fris en lekker, een uitstekende combinatie smaken en geuren. Het hoofdgerecht was wat eenvoudig, een risotto van geroerbakte groenten. Heel smakelijk, daar kunnen al die koks met een dode hoek voor groente nog wat van leren (ik eet graag vlees, maar waarom draait het in veel restaurants alleen maar om vlees?) Fijn avondje uit.
Gegeten op: 5 oktober 2012.
Wij zijn hier tijdens de restaurantweek wezen eten. Wij zijn gewend dat restaurants dan net iets extra's of verrassends doen. Helaas viel dit bij Drinks & Bites tegen. Zo kregen we als amuse een kaasbitterbal en als vooorgerecht een carpaccio. Deze smaakte prima, maar carpaccio...(been there, done that). Kortom; kwaliteit van het eten is oke, maar je eet er niet bijzonder.
Wij hebben hier op een zaterdagavond (tijdens de restaurantweek) gegeten. Het personeel kon de drukte niet aan (3 keer om een cola moeten vragen, 2 keer om een glas wijn, er was iets mis met onze reservering waardoor we we 10 minuten moesten wachten bij binnenkomst (zonder enige uitleg). Daarnaast de prijs voor een glas wijn wat aan de hoge kant (6,50) Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar. Jammer!
We hadden wat te vieren en kozen voor het favoriete wageningse restaurant van een goede vriendin. Voor mij de 4e keer. Erg leuk gelegen op de markt, leuk decor :-).
We hadden het laatste tafeltje op terras, wat wel betekende dat we lang moesten wachten. We gingen voor het 3-gangen diner, maar veel te veel brood gegeten, waardoor we eigenlijk bij het hoofdgerecht al te vol zaten (oops). De carpaccio was heerlijk, de eend wel lekker maar wat droog, de risotto was nog een beetje hard eigenlijk en mijn man was wat teleurgesteld over de grootte van het stukje zeebaars. De rose vonden we érg duur (hadden we misschien even na moeten vragen).
Al met al voldeed het dus niet aan onze verwachting, desondanks blijft het voor mij nog wel een van de leukste restaurants van Wageningen.
Prima gegeten bij Drinks & Bites. De gerechten zijn van goede kwaliteit - de afkomst uit een sterren keuken is merkbaar. Heerlijke gazpacho, echt een aanrader!
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Afgelopen week met z'n vieren bij Drinks and Bites gegeten. De bediening is ronduit slechts. 5 verschillende serveersters (bijna allemaal onervaren), bierglazen half vol, en geen vlotte bediening. Het eten smaakte goed, alleen zeer beperkt, zonder enig toevoeging behalve frites.... Voor een goed aangeschreven NL-FR restaurant met een prijs die er niet om liegt was dit de laatste keer dat wij hier gegeten hebben.
We werden zeer vriendelijk ontvangen en bediend. We hadden twee keer medium tournedos besteld en ontvingen deze rauw! Voor een glas wijn 7,50 en voor een fles water moesten we 5,75 afrekenen! Dat vond ik erg aan de prijs!