We werden zeer vriendelijk ontvangen en bediend. We hadden twee keer medium tournedos besteld en ontvingen deze rauw! Voor een glas wijn 7,50 en voor een fles water moesten we 5,75 afrekenen! Dat vond ik erg aan de prijs!
Naast O-Mundo het enige alternatief in Wageningen waar je fatsoenlijk Frans kunt eten. In dit filiaal van de eigenaar van Hotel de Wereld eet je voormalige best-sellers van 'grote broer' O-Mundo. Mooi opgediend, smaakvol en tegen een redelijke prijs. Ook door informele setting en flexibiliteit qua keus heel geschikt om met kleine kinderen te eten!
14-05-2011 hier gegeten met een paarse pluim die goed zou zijn voor: "een 3-gangen verrassingsmenu (excl. dranken) voor 2 personen. Lekker gegeten, de bediening is vriendelijk, maar de paarse pluim staat voor 100 Euro en dit is het absoluut niet waard. Normaliter krijg je bij Drinks and Bites een 3-gangen menu voor 30 Euro. Wij hadden niet het idee dat ons "verassingsmenu" in enig opzicht afweek van het standaard 3-gangen menu (hebben de verschillende gerechten aan alle kanten langs zien komen die avond). En dan betaalden we ook nog eens 20 Euro extra voor een paar drankjes. Ook al hadden we de pluim kado gekregen, toch voelden we ons genept.
Wij aten hier voor 25 euro voor 5 gangen, het was een aanbieding ter ere van hun 5-jarige bestaan. (Normaliter betaal je 27,50 voor drie gangen)
Deze 5 gangen waren uitstekend. Zeker voor deze prijs. De wijn is wel enigzins duur. De bediening is (te) snel en onpersoonlijk en raffelt het praatje wat af.
De kwaliteit van het eten maakt dit wel ruimschoots goed.
De bediening draagt t-shirts van de buur-ondernemer die kleding verkoopt, achterop dat shirt staat de naam van de kledingzaak. Blijkbaar wordt Drinks and Bites hierdoor gesponsort. Dat valt erg uit de toon, het toont goedkoop en is in niet passend in een zaak als deze. Kortom: prima restaurant dat met enkele ingrepen (op het gebied van personeel) het nog beter zou kunnen doen.