Restaurant Greetje is een Hollands Specialiteiten restaurant waar met ingredienten van Hollandse bodem wordt gekookt. Bij de keuzes van de ingredienten staat het welzijn van mens en dier voorop. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en is er op gericht dat U in een huiselijke ambiance, gezellig en lekker dineert! 'LEKKER' schrijft:De betere Hollandse keuken in een eigentijdse uitvoering.
‘Dat Hollandse pot zo lekker kan zijn!’ In deze zaak eet je ‘geweldige gerechten’ van ‘eerlijke, lokale ingrediënten’; en dat proef je terug’! ‘Vooral de proeverij van voorgerechten is een aanrader.’ Het ‘hartelijke en vriendelijke personeel dient het menu bovendien op een leuke manier op’. De oud-Hollandse aankleding komt de sfeer in dit restaurant ten goede, ‘het decor is gezellig en knus’. Heb je buitenlandse gasten? Dan is dit ‘zeker een leuke plek om hen mee naartoe te nemen’.
kan ook niet anders ,dat dit restaurand een van de beteren is van Nederland ,en zeker in Amsterdam,met deze mensen die met zoveel liefde en kennis je bedienen,geweldig Rene
Een uitstekende selectie gerechten, de ene nog lekkerder dan de andere. Je moet wel af en toe een beetje lef hebben (bloedworst...) maar het smaakt allemaal voortreffelijk. Bediening neemt soms wel de tijd, maar het zat dan ook helemaal vol toen we er waren. Erg gezellige sfeer!
Elk jaar vinden we wel een reden om een keertje bij Greetje te gaan eten - en elke keer zijn we weer verrast door de goede sfeer, de twist die aan oer-Hollands eten wordt gegeven en Greetjes Grote Begin - zo'n 7 verschillende voorgerechtjes. Everzwijn op boerenkool, kalfslonghaas met een ander hutspotje en een goede huiswijn. Prettig ook: gewoon een karaf kraanwater op tafel als je daar om vraagt. Jonge bediening, maar doen vreselijk hun best om het je naar de zin te maken.
Heerlijk gegeten bij Greetje, echt een ontdekking. Je moet ervan houden maar het oud-Hollandse interieur viel bij ons erg in de smaak. Leuke kaart met louter Hollandse gerechten die stuk voor stuk erg de moeite waard zijn. Ook leuk om vooraf of als toetje een selectie te bestellen van alle keuzemogelijkheden! Enige kanttekening is de bediening, erg jong, licht chaotisch en onervaren. Een bedrijfsleider zou hier veel goeds kunnen doen! Desondanks een echte aanrader!