na een warm onthaal van de serveerster, kregen we een gezellig plekje toegewezen en werd ons de kaart gegeven. Orginele kaart! Heerlijk gegeten en genoten van de ambiance van dit restaurantje.
Leuk!
een leuk restaurant op de zolder van het café: om boven te komen moet je een smalle trap op, wat onhandig is als je slecht ter been bent (of een slokje teveel op hebt ;-) ) We hebben er lekker gegeten, alles ruim voldoende en goed van smaak. Alleen cocosijs bestellen is cocosijs krijgen... Niet bij De Zevende Hemel, want daar rollen ze vanille-ijs gewoon door de cocosrasp: erg jammer. Verder gewoon een goed eetcafé.
erg lekker gegeten hier. Nette bediening. Knus op zo'n zoldertje, maar de decibellen kunnen wel aardig oplopen. Prijs/kwaliteit is dik in orde. Hier gaan we vaker komen!
Laatst na lange tijd weer eens wezen eten.
Erg gezellig.Het eten was prima wel grote porties maar dat zijn we hier wel gewend.
Zeer vriendelijke bediening.
Ik had last van de sigarettenrook van de buren.
Zodra er een tafeltje vrij kwam werd dit ons aangeboden.
Ga er zeker vaker heen.
Compliment voor de kok die in zo'n klein keukentje zulke grote heerlijkheden kan maken