Een prima Italiaan met een nieuw verbeterd menu en een uitstekende kook.
Pizza's, pasta's, vis en vlees alles is aan te raden.
Kom in het weekend en je vis is vers.
leuke, jonge en leergierige personeelsleden die goed worden begeleid
Het menu hebben wij verschillende keren gegeten en deze was elke meer anders en lekker.
Bediening was rommelig. Het eten was redelijk maar de prijzen daarvoor te hoog. Een fles water van 0,7 liter voor 5,25 is echt te veel. Een pizza salami voor 10,50 is wel aan de prijs.
Ik kom regelmatig in dit restaurant. Over de jaren heen met wisselende ervaringen. De aankleding van het restaurant is al jaren hetzelfde, de bediening is vriendelijk en de laatste drie keren altijd snel, zelfs bij een vol restaurant.
De pizza's zjn de laatste tijd goed, dat was in het verleden wel eens anders. Blijkbaar is de chefkok vervangen of aanmerkielijk beter gaan koken en is de algemene kwaliteit omhoog gegaan.
De kwaliteit van de gerechten op de menukaart is goed, ook al zou deze menukaart wel eens mogen veranderen.
1 keer gegeten in het restaurant. Hadden beide pasta. Was lekker, maar miste het wauw effect! Ook laten bezorgen, pizza was heerlijk en vers bereid, pasta wederom niet geweldig of voor herhaling vatbaar!
Prima pizza's, maar onkundig personeel dat aan de tafel naast ons tong en zeeduivel niet kon onderscheiden, vlees dat van binnen nog koud was vergoeilijkte met 'maar anders wordt het zo taai als een schoenzool'. De fout op onze rekening werd hersteld met een vriendelijk excuus, dat wel. Maar samen met de ongezellige, goedkoop ogende inrichting al met al een restaurant dat ik niet zou aanbevelen.