KeukenFrans & Regionaal

mariapk mariapk 11 december 2011

We hebben met 14 personen tgv ons jaarlijks familiediner hier gegeten,het was heerlijk eten,iedereen was tevreden- en meer,de bediening was zorgzaam en attent en oh wat rustig:er werd niet voor de volgende dag gedekt ondanks ons laat vertrek.
met groet en dank,mp

Proever50514 Proever50514 13 november 2011

Wij hebben met mijn vader (93) prima bij 'Naast de poort' gegeten, Bediening uitstekend, vriendelijk, attent. Eten van goede kwaliteit. Mijn vader gaat nog graag uit eten, eet ook graag vlees, maar krijgt niet alles meer even gemakkelijk weg. Voor hem is speciaal soep gemaakt en na overleg is het ook mogelijk de volgende keer een speciaal vleesgerecht te maken. Geweldig, wat een service!! Alle lof dus!

Carel2 Carel2 15 oktober 2011

Leuk restaurant in centrum van Wijk bij Duurstede. Ruimte is niet groot, waardoor tafels dicht op elkaar staan. Bediening is vriendelijk, doch men vraag te snel en te vaak of een leeg glas weer gevuld moet worden. Spijskaart is beperkt, doch er is keus voor ieder. Tafelgenote had ossestaartsoep, die goed van smaak was. Ondergetekende had zwezerik, die te hard gebakken was. De portie was wel erg mager voor een toch wel stevige prijs. Bij het hoofdgerecht was de tournedos van de tafelgenote redelijk goed, doch de kok had er in gesneden om te zien of het vlees wel medium was. Zelf had ik lever die mooi rose was. Ook hier was een deel te hard gebakken. Was er iets mis met het gas soms? Bij het nagerecht ging wat mis, omdat de bediening niet goed had opgelet. Het werd hersteld, doch zoiets mag niet, temeer daar er nog slechts twee tafels bediend moesten worden. Ook bij het bestellen van 1 koffie en 1 thee lette men niet op. Het werden twee koffies. We proberen het nog een keer, doch enige alertheid van de bediening is gewenst.

Proever95141 Proever95141 20 mei 2010

Vorige week weer eens langs geweest voor het Aspergemenu. Kwaliteit eten en bediening nog steeds op hoog niveau

Siantar Siantar 10 december 2009

Al vele malen hier uitstekend gegeten en er iedere keer het gevoel gekregen gastvrij te worden ontvangen. Heerlijke keuken, goede atmosfeer en plezierige onopvallende bediening met kennis van eten en gastvrijheid.

Geef zelf je mening over Naast de Poort

MaandagGeopend