Mooie locatie midden in het bos, leuk concept maar vooral bijzonder vriendelijke en prettige bediening, aanrader voor iedereen, met of zonder kinderen (honden, etc)
Het brood van de sandwich was aangebrand, de sneden brood veel te dik.
Bekijk het bekertje eens waar ze je bestek en servetje in doen: JAKKES, er zit van allerlei
viesigheid in. De bediening is vriendelijk. dat wel.
Wij komen hier regelmatig. Een prima ambiance, leuk restaurant, vriendelijke bediening, heerlijke gerechten met bijzondere namen, normale prijzen en meestal goede kwaliteit voor degelijke porties (al hoeven voor ons die chips niet altijd erbij). Wij hebben dus meestal goede ervaringen, vandaar dat de kaasfondue op zondagavond ons erg tegenviel. Niet verzorgd, karig, niet goed verwarmd en absoluut royaal overprijsd; jammer een tegenvaller ! Dit kan veel beter !
Vrijdag tegen de avond. Heerlijk gegeten met de kinderen. Lekker rustig en een goede sfeer, goed en verzorgd eten, vriendelijke bediening. Kinderen hebben genoten van hun kids choice. Zo moet het zijn, zelfde eten als de ouders maar dan in kinderporties en met een heerlijk toetje. Heel goed.