familie51 18 mei 2012 | |
Op een uitstekende locatie met uitzicht over de munttoren. Leuk ingericht en de bediening is zeer behulpzaam en vriendelijk alhoewel soms wat chaotisch en druk.
zorgus 1 maart 2012 | |
Gisteren gaan eten in de Incanto.
proefjanus 23 januari 2012 | |
Goed gegeten, niet spectaculair. bediening is attent, kundig maar ook wat hooghartig. Oude jenever dient niet met ijs te worden gedronken klonk door uit de reactie van de gerant. Het hoge prijsniveau vraagt om uitstekend eten. Dat wordt niet geheel waargemaakt. |
MartinK 2 januari 2012 | |
Afgelopen week heerlijk bij Incanto gegeten! De locatie is echt prachtig, met uitzicht op "het Munt". Het menu van de chef was ook erg lekker. Begon met een heerlijke pastarami amuse gevolgd door de eerste gang (Eendenlever en kalfsstaart) dat prima smaakte. Daarna rissoto met truffel en als hoofd kwartel. De kaasjes als dessert vond ik persoonlijk niet spectaculair en een beetje flauw. Verder de enige aanmerking van de avond was de wijn die we kregen. We vroegen om een zachte rode wijn maar wat we kregen was een erge zware. Beetje jammer dat men niet even de sommelier naar ons stuurde. Buiten dat een heerlijke avond gehad en zeker een aanrader om hierheen te gaan! |
ducoamsterdam 16 november 2011 | |
Met een grote groep (19 pers.) gedineerd in de zolder. Ontvangst was hartelijk, bediening toegewijd. 4 gangen diner was prima, goed prijs-kwaliteit verhouding en interessante gerechten. Wijnkaart is indrukwekkend maar prijzen zijn buiten proportie. Beneden peil was het continue doorschenken. Past bij een ' tourist trap' maar niet in een net restaurant. Na bezwaar maken ging het tempo van ontkurken naar normaal.
MarleenT 30 oktober 2011 | |
Met hoge verwachtingen stapten wij het beste Italiaanse restaurant van NL 2011 (volgens de Smaak van Italie) binnen. Eerste ontvangst en entourage waren prima. De wijnen ook. Het eten viel ons erg tegen. Waterige en redelijk smakeloze spinaziesoep, de mayonaise maakte dat de tartaar smaak had, pasta, risotto en hoofdgerechten waren o.k .maar verre van bijzonder en daardoor echt te duur. Bediening was plezierig en aandachtig tot aan het hoofdgerecht en daarna vrijwel uit beeld. |
bram_vb 4 oktober 2011 | |
Zondag 4 september na lang zoeken eindelijk een goed restaurant in centrum Amsterdam gevonden dat wél open is op zondag. Reservering werd goed aangenomen. Toen we aankwamen waren we de eerste van de avond (het was ook nog vroeg), we mochten een leuk tafeltje uitkiezen en werden snel voorzien van een glas prosecco en een schaaltje olijven. Bediening (eigenaar?) wist alles te vertellen over het eten en kon goed advies geven over de (indrukwekkende) wijnkaart. Uiteindelijk konden we buiten de kaart van de laatste fles 2006 (in restaurants bijna niet meer te krijgen) Casanova di Neri - Montalcino genieten. Al was de 2007 ook geen straf geweest, onze ober deed zijn best om het ons 300% naar ons zin te maken.
Proever53968 22 september 2011 | |
De omschrijving '" goede italiaan "" vind ik niet ver genoeg gaan,dit is gewoon een klasse zaak met internationale gerechten ook voor bezoekers die niet zo gek zijn op italiaans eten.5 gangen surprise menu gegeten en van amuse t/m dessert waanzinnig goed ! een absolute aanrader ! |
niki1 21 juni 2011 | |
Chique restaurant met professioneel, snel en aardig personeel. Niet echt mijn ding omdat het zo netjes is, ik voel me meer op m'n gemak in 'lekker normale' tentjes. Mijn eten zag er prachtig uit en de smaak was wel prima (ik had de vis van de week of maand ofzo) maar ik had er meer van verwacht. Mijn 3 tafelgenoten vonden hun eten wel heerlijk dus het lag misschien aan mijn keuze. Wel leuk om een keer te gaan eten als je wat te vieren hebt ofzo. |
Chitra 20 april 2011 | |
Wow! Wat een heerlijk restaurant! Allereerst een prachtige locatie met een zeer interessant uitzicht op Muntplein. Wij hebben hier afgelopen weekeind een Chef's menu uitgeprobeerd en deze smaakte werkelijk uitstekend. Alles was heerlijk op smaak, borden én vooral ook het diner lekker warm en netjes opgediend! Van King Crab salade tot de Risotto met inktvis en inkt. Daarna een Kalfsrollade en een overheerlijk zoet toetje! Tongstrelend was het allemaal! Ook een pluspunt was de verassing voor de jarige en onze gastheer die uit volle borst een verjardagliedje zingt! Werkelijk een top avond gehad! En je jarige eveneens! Tot een volgende keer! |
Geef zelf je mening over Incanto