December 2011. Bediening; vriendelijk doch typisch horeca personeel.
Daar waar m.i. amuse's en de voorgerechten als inleiding gezien dienen te worden voor de hoofdschotel was dit laatste juist een teleurstelling.
Runderlende erg rood, maar ook erg taai vlees. Zalmschotel kwam erg karig over.
De kaart is erg beperkt, desondanks was een voorgercht niet in voorraad.
Verder was de zaak erg stil, desondanks had men het er al erg druk mee.
Eigenlijk gewoon erg duur voor het geleverde produkt. Simpel met een hoop bombarie.
We waren er een jaartje niet geweest: we zullen er nooit meer komen. Bijna een uur wachten op de volgende gang is onprettig, zeker als je een viergangenmenu hebt besteld. De laatste gang kwam trouwens niet; 40 minuten nadat de borden van het hoofdgerecht waren weggenomen, kwam de serveerster vertellen dat er geen crème brulee meer was. Het liep inmiddels tegen elven, we waren iets na zevenen gearriveerd.
De kwaliteit van het eten is aanzienlijk teruggelopen, de prijzen niet. De prijs-kwaliteits- verhouding is dan ook niet meer in balans. Je betaalt te veel voor wat je (na heel lang wachten) krijgt.
Het bijna niet zichtbare personeel (er lopen wel heel weinig mensen in de bediening) doet geen enkele moeite het de klant naar de zin te maken. Al met al een vervelende avond.
At hier altijd graag. Binnen prima bediend etc. Maar... drie weken gelden... Komen we aan, moeten uitdrukkelijk zelf contact maken met de bediening die een tafel schoonmaakt. Ze snauwt, maakt geen contact, heet ons geen welkom, komt na 20 minuten bestelling opnemen, na 50 minuten nog geen drinken... Er zaten 4 tafeltjes mensen buiten! We zijn opgestaan en weggegaan. Nooit meer. Als ze hun gasten niet interessant genoeg vinden om er fatsoenlijk personeel neer te zetten, vind ik hen niet interessant genoeg om mijn geld te brengen. Dat stadhuys! Jammer hoor!
Het eten is prima. Er wordt getracht er iets aparts van te maken en dat lukt goed. De sfeer is goed (kwestie van smaak).
De bediening was minder. Vriendelijk was men wel. Maar men lette niet op de bezoekers, niet alles werd tegelijk uitgeserveerd, e.d.
Erg jammer, want met een beetje oplettendheid zou dit restaurant veel beter scoren.