| Keuken | Pannenkoeken e/o poffertjes |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een bijzonder gezellig restaurant. De grote meerwaarde zit in het enorme aanbod aan pannenkoeken. De pizzapannenkoeken zijn ook echt lekker.
Gegeten op: 4 april 2013.Gezellig gegeten bij Van Dam. Fijne ongedwongen sfeer en super lekkere pannenkoeken. Ze hadden zelfs glutenvrije pannenkoeken, heel erg fijn voor mijn vriend met glutenallergie! De pannenkoeken stonden snel op tafel en zijn lekker goedkoop. Ik zal hier vaker een pannenkoek gaan eten voordat ik naar de film ga! (bioscoop zit er net naast)
Geen flexibiliteit, geen aandacht en geen service. We hebben in een leeg restaurant met drie gezellig met elkaar en met de bedining babbelende koks 30 min zitten wachten op 2 gewone+2 kinderpannenkoeken. Eerste daarvan heeft ruim 10 min staan wachten onder de warmte lamp op andere 3. Gedurende de avond werd niet naar ons omgekeken.
Gegeten op: 3 augustus 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
niet erg gezellig ingericht naar mijn idee maar met eten is niks mis. je kan eventueel nog je overige pannenkoek meenemen haha.
Wij kwamen hier graag, de laatste keer waren wij er eind september van dit jaar. Het was voornamelijk het personeel wat erg onvriendelijk op ons overkwam. We wilden graag weten of die lekkere koekjes -die je bij de koffie/thee krijgt- te koop waren. Gewoon een belangstellende vraag, zonder bijbedoelingen. Waarop ze zei "Nee, hoezo?" Nou toen hoefte het al niet meer. De pannenkoeken zijn bij de concurrent veel beter, deze waren taai en er zat een vreemde, nietszeggende bijsmaak aan.
Jammer, maar wij komen daar niet meer.
Schrijf zelf een recensie over Pannekoeckebacker Van Dam
Schrijf hieronder je recensie over Pannekoeckebacker Van Dam. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.