Doirean 10 mei 2012 | |
Op 12 april 2012 hebben wij daar met 10 man in de werfkelder overheerlijk gegeten na de feestelijke buluitreiking van onze dochter. Wij hadden gekozen voor het 3-gangenmenu. Bij elke gang konden wij kiezen uit vlees, vis of een vegetarisch gerecht. Alles wat wij op onze bordjes kregen was meer dan lekker, vers en met oog voor detail. Zelfs de bloemetjes voor onze dochter werden tijdens het eten in water gezet. Chapeau!
lotte88 7 mei 2012 | |
Ik heb in totaal twee keer bij de artisjok gegeten en word er elke keer weer blij van. Bediening is goed, eten heerlijk en dat voor een schappelijke prijs! Jammer was de grote groep die een half uur na ons aanschoof en die luidruchtig was maar daar valt vrij weinig tegen te doen. |
Vienna 27 april 2012 | |
Gezellig en druk restaurant, met een uitstekende kwaliteit eten, goede bediening en heerlijke wijnkaart. Sfeer is geweldig. Geluid kan beter. Je moet het even vinden, maar het is de moeite waard. |
evertberger 17 maart 2012 | |
Erg lekker gegeten, een absolute aanrader. Wij hadden met zijn vieren het menu genomen en dat bleek een goede keuze te zijn. Het desert had alleen iets minder machtig gemogen ). De wijn die geadviseerd werd was absoluut een goede keuze. De bediening is erg vriendelijk. Erg correct maar absoluut niet stijf. Voor herhaling vatbaar
gale 14 februari 2012 | |
Aantal keren gegeten. Ziet er aan de buitenkant wat stijfjes uit, maar binnen valt dat reuze mee. Ongedwongen, prettige bediening, heerlijke gerechten. Groot liefhebber van hun voorgerechten. Al vele malen smaakexplosies kunnen ervaren bij de Artisjok. |
dirk-maarten 10 februari 2012 | |
Met regelmaat gegeten en gedronken, elke keer weer heerlijke en verrassende combinaties op je bord. Telkens het avontuur van ontdekken en proeven. Dat, met het wijnarrangement, en de vriendelijke en kundige bediening, maakt dat we telkens terugkomen. Kritiek? Ze mogen soms wat eerder bijschenken. |
Eetsmakelijk85 4 februari 2012 | |
Vanwege een uitnodiging terecht gekomen bij dit verscholen restaurantje aan de Nieuwegracht. Het bleek een topper, ik heb erg genoten van de gerechten. Begonnen met de 'Filet American taartje van Noorse zalm'. Als hoofdgerecht de 'Runder bavette' gekozen, en ten slotte de 'Dame Blanche'. Alle gerechten zeer smakelijk, en zeker een restaurant om terug te komen! |
JeCe 26 januari 2012 | |
Dankzij de vele positieve reacties en de relatief hoge score op IENS onlangs hier gegeten. Altijd leuk om de chef zijn ding te laten doen - dus de keuze viel op het verassingsmenu. Voorgerecht: salade met coquille en gamba. Op zich smakelijk, doch weinig mee gedaan. Jammer dat er (semi-)chique ingrediënten gebruikt worden, waar uiteindelijk weinig mee gedaan wordt en geen samenhang in zit. Tussengerecht was daarentegen wél goed: kabeljauw met kalfswang en een mooie krachtige kalfsjus. Lekkere combi, grote portie. Hoofdgerecht was een bord filet mignon. Nooit echt mijn ding geweest, maar indien goed uitgevoerd zeker geen straf. Helaas was de cuison van het vlees zeer middelmatig. De portsaus daarentegen was echt een ramp. Véél te vet, en veel te lang ingekookt. Resultaat: een naar asfalt smakende stroop. Erg jammer. Qua portionering zouden ze bij De Artisjok wel iets kunnen bezuinigen. Echt te veel, wat niet prettig is. Als je dan ook nog afsluit met een grand dessert (chocoladecake, creme brullee etc.) weet je wel hoe laat het is. De erg jonge bediening is niet al te bedreven. Veel fouten, gelukkig wel vriendelijk. Volgens mij kan de keuken zich beter focussen op wat eenvoudigere producten en daar mooie gerechtjes mee maken. Dit is allemaal iets te net-niet voor net iets teveel geld. |
wschellens 15 januari 2012 | |
De Artisjok is al enkele jaren een van m'n favoriete restaurants. Afgelopen woensdag weer geweest en het was voortreffelijk. De (nieuwe) kok heeft zichzelf overtroffen en zorgde voor een heerlijk verrassingsmenu qua smaak en presentatie. Daarnaast een goede wijnkeuze. Gastvrijheid staat hier altijd hoog in het vaandel. Klasse! |
LPeek 15 januari 2012 | |
Ik heb de afgelopen jaren regelmatig gegeten bij de Artisjok, maar mijn diner afgelopen week was denk ik de beste tot nu toe. We hebben een 4-gangen verrassingsmenu genomen en dat was genieten van het begin tot het einde. Het is jammer dat er geen foto's geplaatst kunnen worden, want alle gerechten zagen er super uit. Een aanrader voor ieder die houdt van lekker eten met goede wijn en gastvrije bediening. |
Geef zelf je mening over De Artisjok