1 2 3 4 ... 12 ouder »

KatjaBe KatjaBe 12 mei 2012

Concept een beetje hip en dwingend maar heerlijke biefstuk met dito saus. Personeel en stuk hipper dan de gemiddelde bezoeker. Dwingend als in dat je je tafel ook in leeg restaurant niet mag kiezen. Je mag meer, maar alleen als je alles op hebt. Leuk voor de afwisseling.

Bigboss Bigboss 23 april 2012

Je weet wat je krijgt en dat is eigenlijk wel prettig. Lapjes vlees met een sausje en frietjes met vooraf een bordje sla. Simpel en lekker al zou het vlees wat mij betreft wat malser mogen (en kunnen) zijn.

Barth1 Barth1 30 maart 2012

leuk restaurant met heerlijke biefstuk een aardige bediening. concept is simpel vlees of vis. Vis nog nooit gehad, maar komt volgende keer wel. Kom zeker terug.

wdri2076 wdri2076 15 december 2011

Prima biefstuk. Aardige bediening

floorvanraaij floorvanraaij 26 oktober 2011

Goed restaurant voor een snelle hap, keuze is makkelijk; vlees of vis. Vlees is goddelijk, deze kun je thuis nooit zo bakken. Saus erbij is erg goed, maar na navraag een geheim recept. Salade is simpel maar lekker en ook de desserts zijn goed, wel wat veel. Bediening is goed en vlot, daar moet dit restaurant het ook wel een beetje van hebben. Enige minpunt; je kunt niet reserveren!

colin123 colin123 6 oktober 2011

Nice piece of meat :)

Degustateur Degustateur 15 augustus 2011

Entrecote is goed; sausje te overheersend, waardoor grillsmaak verdwijnt. Goed afgemeten porties. Vrolijke bediening, attente ontvangst. (Toilet spic & span...)

eddie1979 eddie1979 24 juli 2011

I ate here for the second time a couple of weeks ago. The service was attentive and friendly, and it a nice place to sit and have a bite. The steak was very well cooked and well seasoned. Unfortunately I had to send back the Tarte Tatin, as it was apparent that it had been put in the microwave. It was chewy and not edible. The waitress was very good about it, and arranged a new dessert quickly.

For steak and fries before an evening out, L'Entrecote is a good shout...

carena carena 4 juni 2011

Ik vond de entrecot helemaal niet lekker, en vooral dat vieze zure sausje erbij (gatver!) had ook niet gehoeven. Verder salade met friet that's it. Vond het restaurant erg rumoerig en ik voelde me opgejaagd. De biologische wijn was overigens wel erg lekker maar voor mij niet nog een tweede keer.

kalkroel kalkroel 28 mei 2011

Gegeten bij "l'Entrecôte et les dames" op vrijdagavond 27 mei 2011 om 20.30 uur.
Tsja..... Veel van gehoord en over gelezen. Maar om heel eerlijk te zijn; Het is voor mij onbegrijpelijk waarom het hier steeds zo vol zit, waarom het zo'n naam heeft! Personeel vond ik prima, vriendelijk, vlot. Maar t eten?! Ok, het gaat niet alleen om de kwantiteit, maar ik wil hier toch vermelden dat de zo geroemde entrecote wel zo ontzettend klein en dun was.... Nog kleiner dan mijn mobiele telefoon (Blackberry) en nog geen centimeter dik! Vooraf een kom sla. Ach, ging wel, maar helemaal niets bijzonders. De frietjes en entrecote waren daarna al heel snel verorberd. Maar geen nood, we mochten nog een tweede keer bestellen! Vergeet het maar. De prachtige en vriendelijke jongedame kwam langs onze tafel, vroeg of we nog wat wilden - "graag mevrouw" - en gaf ons nog 4 tranches entrecôte - bij elkaar 3 cm breed en 7 cm lang, en wat (franse) frietjes. Nee, daar heb ik geen "vette bek" van gekregen! Als dessert heb ik dan nog een kaasplateau genomen waarmee ik heb voorkomen later, ergens anders, nog een balletje gehakt te moeten "scoren". Het vlees smaakte overigens prima, maar het moge duidelijk zijn; ik kom hier nooit meer terug. Ik begrijp ook werkelijk niet waarom er zoveel mensen hier naartoe gaan!

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over L'Entrecôte et les Dames