8.4
7.8
8.0

KeukenFrans, Bistro, Mediterraan, Vegetarisch, Vis, Regionaal, Brasserie, Europees & Wereldkeuken
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Bij dit restaurant bepaal je je eigen koers. Er is keuze uit ‘twee viergangenmenu's genaamd Links en Rechts’. De menu's zullen niet gaan vervelen want ze worden ‘elke twee weken vernieuwd’. De inrichting is ‘ouderwets op z'n Haags en chique op z'n Frans’. ‘Een aanrader voor een romantisch avondje quality time’ terwijl je het gevoel hebt op de Champs Elysées te zitten in Parijs. ‘De porties zijn aan de grote kant dus je hoeft niet met honger naar huis’.

Nathalie_A Nathalie_A 17 januari 2012

Wij kwamen met ons kantoor (9 pers) eten en waren een beetje aan de vroege kant. Dit werd ons niet in dank afgenomen! De bedrijfsleidster heeft ons in ieder geval niet het gevoel kunnen geven, welkom te zijn. De gerechten daarentegen waren dik in orde, we hebben allemaal heerlijk gegeten. Ook de bijpassende wijnarrangementen werden gewaardeerd. Ondanks de kwaliteit van het eten en drinken hebben wij niet het juiste gevoel gekregen door de vrouwelijke bediening die heel kil en onpersoonlijk overkwam.

Vermeulen-Hougardy Vermeulen-Hougardy 22 november 2011

Voor het eerst hier gegeten, geweldig! Vanaf binnenkomst tot vertrek het prima naar ons zin gehad hier! Zeer leuk concept met elke 2 weken 2 verschillende menu´s en daar kun je ook in wisselen. Heel attente en vriendelijke bediening met verstand van zaken, uitstekende wijn spijscombinaties en op perfect geserveerde temperatuur. Over de keuken zeer tevreden, heerlijke afwisselende smaken samengevoegd in een heerlijk menu, je proeft echt de passie in de gerechten. Absoluut een aanrader! Wij komen hier graag nog vaker eten.

hungryeyes hungryeyes 16 november 2011

the food i ate here was delicious with warm hospitality and nice decor, the french cuisine served reminded me of those days when i dined in paris, thumps up to the chef..

cluninair070 cluninair070 10 november 2011

Lekker eten, mooie opmaak!goed avond uit!

SrBolita SrBolita 8 november 2011

i enyoyed so much here, i love the french cuisine, specially in the way that make it the chef from maxim. really nice service and nice atmosphere. thanks a lot for the very lovely night! i will come back.

Geef zelf je mening over Maxime

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Woensdagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Donderdagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Vrijdagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 14:00van 18:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten