1 2 ouder »

MaartenIris MaartenIris 29 maart 2012

Algemeen een goede indruk over het eten. We besloten om niet het menu te nemen, maar à la carte te eten. We bestelde als eerste een fles wijn (2009 Chardonnay, Painter Bridge, J. Lohr Winery, California) heerlijk vol, maar toch prettige zuren.

Onze keuze viel voor het voorgerecht op de Arancini & Langoustine, met krokant gefrituurde risotto, een salade van rucola, avocado en gegrilde groenten en op de Steak tartaar, biscotti’s van Parmezaanse kaas, gepocheerde kwartel eitjes en puree van gecarameliseerde ui. Grote porties en opzich goed bereid. Jammer dat er bij de Langoustine krokant gefrituurde risotto wordt geserveerd, want dit was ook de amuse. De biscotti's bij de Steak tartaar waren vrij taai.

Bij het hoofdgerecht vielen onze keuzes op de Rundersukade en kalfszwezerik, rosé gebraden en krokant gebakken, paddenstoelen duxelle en saus van boleten. En op de vis&seizoen. Normaal gesproken zouden dit schaal en schelpdieren zijn, echter waren deze niet vooradig en werd het hoofdgerecht met dorade geserveerd. Rundersukade en kalfszwezerig goed bereid, lekker op smaak. De dorade was een beetje flauw en viel niet mooi uit elkaar. De frietjes, die natuurlijk bijzaak zijn, waren de lekkerste die we sinds lange tijd ergens gegeten hadden!

We hebben beide geen dessert genomen, maar koffie. De french coffee werd, zoals het hoort, met ongezoete room geserveerd.

Zeer vriendelijk en correcte service! Veel van het bediend personeel is nog erg onervaren, en dat wordt gemerkt. Weinig kennis over de menu-inhoud, de wijnen en over het eten opzich. Maar iedereen is op en top vriendelijk en zet zich volledig in om er een geslaagde avond voor de gast van te maken.

Het restaurant ziet er vrij zakelijk en een beetje 'gemaakt' gezellig uit. Wij waren met z'n tweetjes en zaten achterin de zaak. Dit cijfer zou misschien beter zijn geweest als ons tafeltje wat rustiger was. We zaten midden tussen 2 wat grotere groepen en dat doet toch wat af aan de ambiance.

Natuurlijk hebben we in dit cijfer het feit dat het hele restaurant door leerlingen wordt gerunt, meegenomen.

nathalie12345 nathalie12345 16 december 2011

Echt heerlijk gegeten!! Zeer aparte lokatie; dat dan wel weer maar de sfeer en het eten is absoluut een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Silvanafood Silvanafood 11 oktober 2011

Wat een geweldige experience om hier te mogen eten. het personeel heeft zichzelf overtroffen zowel in de bediening, keuken en bij de receptie! Een aanwinst voor Amsterdam!

phg phg 22 juni 2011

Een bijzondere locatie. Kleinschalig, sfeervol en gezellig. Erg vriendelijke en attente bediening. Zeer smakelijk eten: alles vers en zelfgemaakt. Heerlijk gegeten.

Maxwell Maxwell 2 april 2011

Alles is hier ok en vriendelijk. Bediening vriendelijk en als het dan een keeertje mis gaat blijft iedereen relaxed. Gerechten met smaak bereid en vooral de wijnarrangementen zijn fenomenaal. Absolute aanrader en voor weinig geld.

Snet Snet 16 maart 2011

Vanavond heerlijk gegeten bij dit proefrestaurantje. Eten en wijn waren voortreffelijk. Bediening was iets "over de top": ze zijn wel 20 keer komen vragen of alles naar wens was ... ;-)) Maar verder niets dan lof, een echte aanrader!

Marianne van Roest Marianne van Roest 5 maart 2011

Heb voor de 2e keer hier heerlijk gegeten.Er wordt bijzonder veel aandacht gegeven aan de presentatie van de gerechten,die op een heel verfijnde wijze worden klaargemaakt.De (nog) niet geheel vlekkeloze bediening maakt het tot een heel plezierige ambiance!

meatball meatball 11 april 2010

Werkelijk heerlijk gegeten op hoog niveau.Hier geen prefab groothandel troep op je bord,maar dagverse producten .Studenten bigestaan door professionals serveren en bereiden hier gerechten die op de kaart van menig restaurant in de hogere regionen niet zouden mistaan;Zo proeften wij ondermeer langoustine,coquille,schuim van parmezaan,houtduif(perfect gegaard) chocolade taartje en vers gedraaid ijs.Menu gastronomique (4 gangen)29.95 bijpassend wijnarrangement 12,50.Enthousiaste bediening,prettige sfeer,een echte aanrader!!!

anna hamelink anna hamelink 4 april 2010

Zeer verrassend en heerlijk gegeten. Van borrelhapje via amuse naar 4-gangendiner en afgesloten met koffie en friandises. Attente en zorgvuldige bediening met zo nu en dan een kleine misser.
Kregen kijkje in de keuken, fantastisch!

aris aris 25 maart 2010

Voor het eerst gegeten bij Le Début. aangenaam verrast door bediening en eten. Heb voor twee voorgerechten gekozen en de verfijnde smaak was opvallend. Complimenten.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Le Début (Hotelschool Den Haag)