Leuk restaurant.
Eten was gewoon goed niks op aan te merken!
Het is wel wat gehoorig er zitten veel mensen op een klein plekje als het vol is zoals op zaterdagavond dan is het taleilijk luidruchtig.
Zeker een aanrader is de Irish Coffee echt een topper minpuntje is wel dat ze er 7,20 euro voor durven te vragen dat is wel heel veel!
Ook een flesje water voor 5 euro is natuurlijk niet echt een koopje...
Heerlijk gegeten. Van de muziek wordt je vrolijk. Het eten is geweldig!...en met liefde bereid. Dat proef je. De bediening is vriendelijk, opletend en de eigenaar gastvrij. Iedereen zou het moeten proberen. Ga zo door!! XX vaste klant uit Noordwijk
Sfeervolle inrichting, vriendelijk personeel, eenvoudige schotels met proeverijen...mag iets meer aangekleeder en uitgebreider, toetje verdient ook meer aandacht en smaak/ bij 4 gangen menu word de tortillachips als gang gerekend...jammer! Water gratis...positief...overige consumpties aan de prijs!
Gewoon goed eten. Prijs kwaliteit is prima. De kaart lijkt al jaren hetzelfde, maar niettemin goed en variabel. Leuke bediening. Minpunt:Akoestiek wat matig waardoor je overige gasten behoorlijk hoort.
Gezelllig voor een werelds etentje!
Geen aanrader op alle fronten! Soms probeer je iets na zoveel jaar weer en dat was dus van de zomer, maar het is er nog steeds hetzelfde. Nee, ons zien ze daar niet meer.