KeukenBbq, Grill
Openingstijden11.00-22.00, vrij tot 22.30, za 12.00-22.30, zo 12.00-22.00

tnyk tnyk 2 mei 2012

Onbeperkt spare ribs gegeten, dus daar kan weinig aan fout gaan. Was dan ook prima. Echt een compliment verdient de uitstekende en supervriendelijke service. Na afloop liepen we door de naastgelegen restaurants. Vergeleken met de drukte daar was Rancho een oase van rust.

Bignose Bignose 1 april 2012

Wil je een goede ossenhaas, met de echte grill smaak? Dan zit je bij Rancho goed (a la carte). Bij de BBQ moet je inderdaad, net als eerder vermeld, goed je bordje uitkiezen.

marandos marandos 10 februari 2011

Hier ook een hele tijd geleden gegeten alvorens ouders van Schiphol op te halen.

We hadden het uitgebreide BBQ-menu genomen. Oftewel het buffet met nog wat extra vlees en vis wat aan tafel werd gebracht.

De bordjes bij het buffet waar je ingredienten op verzameld waren nagenoeg allemaal vies, restanten er op. Het warme gedeelte van het buffet was niet warm. Oh ja, vooraf kregen we soep. De soep was koud, ik dacht dat hoorde in het kader van Gazpacho (schrijf je dat zo?) maar hoorde van de manager dat het warme soep had moeten zijn.

De bediening was ronduit slecht. De jongens van de bediening hadden meer oog voor de meid(en) van de bediening dan voor de gasten.

Hier komen wij nooit meer. Zonde van het geld.

Lianne Bakker Lianne Bakker 21 juni 2010

Ik was Fan van Rancho, altijd goed gegeten hier.
Maar gisteravond op Vaderdag... Heb gereserveerd voor 10 man, maar de bediending keek mij een beetje verrast aan...
Het eten was heel slecht! Maar wel mega veel voor betaald echt balen!

Cicip Cicip 29 december 2009

Gisteren met een groepje van 3 bij rancho's gegeten, eten was goed. Een vriend had de lomo besteld met aardappel, en ik ging voor de gamba's en een tomaat ui salade. Vlees was lekker goed gebakken en goed schoongemaakt maar de gambas waren wat minder eigenlijk best wel smaakloos. Maar dat hoefde ons avond niet te verpesten goeie vriendelijke bediening en lekker pine colada cocktail gedronken, goeie aanrader

Geef zelf je mening over BBQ & Grill Rancho