1 2 3 4 ... 6 ouder »

mela mela 17 april 2012

Op de laatste dag van maart voor het eerst hier gegeten. De entourage is schitterend en uniek en het personeel is kundig, correct en vriendelijk (de een iets meer dan de ander)
Ook het eten is qua smaak en opmaak prima. De prijs is echter afgestemd op de standing van het hotel en niet alleen op het niveau
van het restaurant en is dus aan de (te)hoge kant.

zeeuw070 zeeuw070 27 maart 2012

In het kader van de restaurantweek gegeten in het prestigieuze Des Indes. Wat qua locatie en entourage prachtig is, viel ons de wijn-spijs combinatie enigzins tegen. Voorgerecht een chartreuse/mousse van diepzeegarnalen (heerlijk), gefrituurde dumpling van kabeljauw (ook heerlijk) en crostini van jalapeno peper met ossenhaas (ietwat vlak van smaak). De sauvignon blanc uit het wijnarrangement sloeg de smaken ons inziens meteen dood. Te fruitig. Had ons betreft droger/frisser gemogen. Hoofdgerecht was eendenborst (mooi rosé maar geen knapperig vel) maar de halve bapao was een aanfluiting; Te droog. de italiaanse cabernet sauvignon vonden wij ook geen goede keuze, maar à la. Het 3 gnagen wijnarr hebben we dan maar teruggeschroefd naar 2 gangen. Nagerecht bombe van witte chocomousse gevuld met mango-gember was een welkome afsluiter. Al met al niet slecht gegeten, bediening ietwat nerveus/onervaren maar vriendelijk en attent. Wellich dat ik mn eigen advies opvolg door eens buiten de restaurantweek een bezoek te brengen

obers obers 25 november 2011

Prachtig pand, bediening en inrichting is ok ( voor een 5 sterren restaurant echter redelijk). Mijn verwachtingen t.a.v. de high tea waren echter te hoog.
De sandwiches waren m.i. niet vers (te lang van te voren klaargemaakt?), de warme hapjes waren lauw en m.i. ook minder smaakvol (miste ook het kleurenpalet) dan de zoete hapjes.
Cijfer: 6,5

robtuinstra robtuinstra 28 augustus 2011

gisteravond met zijn vijven genoten van het 5-gangen amuse menu.
perfecte gerechten met ook goede bijpassende wijnen.heel origineel was het om bij een der gerechten een chinese sake wijn te presenteren...de prijs/kwaliteitverhouding was prima!
het was echt weer een feestje in eeen prachtige ambiance

dessertlover dessertlover 15 mei 2011

Voor de 3e keer hier een high tea gehad. Het eten is goed, echter de bediening is onder de maat. Geen uitleg bij de thee gehad. Ook moest je telkens vragen om wat bij te schenken. Ook erg lang moeten wachten totdat we eindelijk konden afrekenen. Vanwege de service vind ik de prijs (€ 36 pp)/kwaliteit niet kloppen.

TheBoss TheBoss 10 april 2011

Meer dan uitstekend gegeten, in een zeer sfeervolle ambiance, zowel binnen als buiten (lange voorhout) een fantastisch vijfgangen kreeft menu gegeten. Heerlijk. Goede en vriendelijke bediening

ivonn ivonn 21 maart 2011

De ambiance is natuurlijk geweldig. In de restaurantweek hier gegeten. Het eten is goed, alhoewel het voorgerecht wel wat magertjes was. De wijn is erg prijzig.
De bediening is uiterst correct en deskundig. (Charissa jij komt er wel!)

ad en marja ad en marja 27 februari 2011

Enige weken geleden hier zakelijk gegeten. Ik was niet onder de indruk. De bediening had geen goede kennis van gerechten (bij kaasplateau spieken op briefje, foei). Bediening begon al met het geven van drie wijnkaarten in plaats van drie menukaarten. Hoofdmaaltijd snoekbaars was niet optimaal. Natuurlijk niet slecht of vies, maar veel minder dan ik zou verwachten van een dergelijk restaurant. Heb tegen veel lagere prijzen veel beter gegeten in restaurants met minder allure.

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 24 januari 2011

Natuurlijk eet je hier lekker. Natuurlijk is de ambiance en het decor prachtig. Echter de service was belabberd, een half uur! wachten voor je een drankje kan bestellen?! En de prijs klopt gewoon niet bij de kwaliteit, voor geen meter zelfs.

saspp saspp 2 januari 2011

Met oud en nieuw bij Des Indes gegeten. Het oud en nieuw menu was behoorlijk aan de prijs (EUR 115,-); dan verwacht je natuurlijk een top of the bill diner. Helaas bleek dat niet het geval. Het eten was goed (met uitzondering van een soort van taai soesje bij het overigens heerlijke vlees), maar niet heel bijzonder.
Bij aanvang van het diner werd ons gevraagd of er iets in het menu zat dat wij niet lekker vonden. Op mijn vraag of ik in plaats van eendelever iets anders kon krijgen, kreeg ik te horen dat het voorgerecht al klaar stond in de keuken. Als er toch niets meer in het menu veranderd kan worden, kun je die vraag natuurlijk net zo goed niet stellen.
Op de rekening stond een fles wijn die veel duurder was dan wij hadden besteld. Vervolgens moesten we 20 min wachten op de aangepaste rekening, die zonder excuses op tafel werd gelegd.
Kortom: de ambiance is prachtig, het eten was goed, maar voor dit geld kun je beter naar een sterrenrestaurant gaan.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Des Indes