Prachtig pand, bediening en inrichting is ok ( voor een 5 sterren restaurant echter redelijk). Mijn verwachtingen t.a.v. de high tea waren echter te hoog.
De sandwiches waren m.i. niet vers (te lang van te voren klaargemaakt?), de warme hapjes waren lauw en m.i. ook minder smaakvol (miste ook het kleurenpalet) dan de zoete hapjes.
Cijfer: 6,5
gisteravond met zijn vijven genoten van het 5-gangen amuse menu.
perfecte gerechten met ook goede bijpassende wijnen.heel origineel was het om bij een der gerechten een chinese sake wijn te presenteren...de prijs/kwaliteitverhouding was prima!
het was echt weer een feestje in eeen prachtige ambiance
Voor de 3e keer hier een high tea gehad. Het eten is goed, echter de bediening is onder de maat. Geen uitleg bij de thee gehad. Ook moest je telkens vragen om wat bij te schenken. Ook erg lang moeten wachten totdat we eindelijk konden afrekenen. Vanwege de service vind ik de prijs (€ 36 pp)/kwaliteit niet kloppen.
Meer dan uitstekend gegeten, in een zeer sfeervolle ambiance, zowel binnen als buiten (lange voorhout) een fantastisch vijfgangen kreeft menu gegeten. Heerlijk. Goede en vriendelijke bediening
De ambiance is natuurlijk geweldig. In de restaurantweek hier gegeten. Het eten is goed, alhoewel het voorgerecht wel wat magertjes was. De wijn is erg prijzig.
De bediening is uiterst correct en deskundig. (Charissa jij komt er wel!)