Via groupon een 3 gangen menu gekocht, het eten was erg lekker! Maar het duurde zeker een uur voor we ons eten hadden en na 3 uur konden we pas aan het dessert beginnen. Bediening was niet al te vlot, maar de kwaliteit van het eten was goed.
Cafe Kade 58 is een gewoon Amsterdams eetcafe maar met ontzettend lekker eten. Okee...niet super culi maar ook geen pretenties en de jongen in de keuken kan heel erg goed koken. Super biefstuk en ontzettend lekkere toetjes: Zeker de cheesecake. Waard om te proberen! Service was prima!
Niet als te vlugge bediening maar wel vriendelijk. Eten niet bijzonder en verwacht niet dat johannes van dam hier een hoog cijfer gaat geven, maar wel lekkere cheesecake als dessert gehad. Het is mijn inziens gewoon een eerlijk eetcafe
Eet hier nu al een tijdje regelmatig, en ben elke keer weer blij verrast over de dagschotels(ik vind het geen daghap, daar is het de lekker voor). Altijd wat nieuws, lekker, vers en betaalbaar. Zeker een aanrader, ook de verse stamppotjes nu het zo koud wordt zijn helemaal goed!!
Johannes zou hier zeker eens moeten gaan eten. We waren blij verrast met de kwaliteit van het eten, en de originaliteit er van. Zelfgemaakt, en dat proef je. Sla zeker het eigen recept van spaghetti met chorizo niet over, en ook de chocoladetaart mag je niet laten staan. Laat je niet afleiden door de luifels, daar achter is het genieten!