De beste donuts van Rotterdam! Check m out!!! Fantastische service en zulke lieve mensen. Had mn portemonnee daar laten liggen en ze hebben me gewoon via google en zo teruggevonden en gebeld naar mijn kantoor. Netjes toch? waar vind je dat nog.
Via de NL10 leerde ik de verrrukkelijke donuts van Donuts + Bagels kennen. Totdat ik een keer de brownie probeerde: wat een gemene verslaving! Maar het kan nog gemener: Ik zag dat ze nu een aanbieding hebben 6 donuts halen, 5 betalen. Maar ik kan die brownies toch niet links laten liggen?
Ik had een doos donuts gehaald om te trakteren en dat was zeer goed bevallen. Heel erg lekker, en een keer wat anders dan een taart of een vlaai. Prima service. Niets op aan te merken. Geloof dat je ook nog speciale donuts kan laten maken. Moest even zoeken voor ik het had gevonden (in het metrostation bij de albert heijn), maar dat was zeker de moeite waard!