Hadden een amuse, bitterbal van venusschelpen op een zoetzure salade van Wortel en bloemkool met een dressing met kerrie, erg lekker, erg warm ook.
Gebakken goudbaarsfilet op een puree van doperwten, op de huid gebakken, smullen.
Gebakken snoekbaars, ook erg lekker.
Eend filet met een saus, weet niet meer wat, het derde glas wijn sloeg inmiddels aardig in.
Hertebiefstuk met paddestoelen, smullen gewoon.
Toetje was een mousse en een stukje tarte tartin.
Geheel werd overgoten met goed bijpassende wijnen uit het wijn arrangement en we hadden wat flessen water. Zitten smullen op een prachtige locatie met zicht op de jachthaven, tegenover puur trouwens.
Bediening was top, kok was top, alles was helemaal in orde voor een avondje uit.
Spontaan gaan eten na een leuk dagje uit. Gastvrije ontvangst met heerlijke hapjes. Voor de kinderen werd zonder problemen een heerlijk pasta gerecht met verse groente gerealiseerd. Alles even smaakvol en puur. Een aanrader!
Donderdagavond 4 november samen met mijn vriendin uit eten geweest bij Dok West. Sinds de opening van dit restaurant zijn wij regelmatige bezoeker. Wat direct bij binnenkomst opviel was de vernieuwde entourage in de vorm van fraaie muurschilderingen. Na hartelijk te zijn ontvangen door de gastvrouw werden mijn vriendin en ik naar onze tafel gebracht. Daar werd ons alvorens wij de kaart kregen een aperitief aangeboden. De bediening vertelde ons met veel enthousiasme dat zojuist deze dag de nieuwe menukaart in zou gaan. Mijn vriendin en ik kozen ervoor, ons over te leveren aan de vakbekwame keuken en attente bediening en kozen voor het verassingsmenu. En wat een verassing zou dat worden! Het eerste voorgerecht was een terinne van eendenlever. Werkelijk subliem, smeltend op de tong met een boterzachte smaak. Tweede voorgerecht was tarbot met aardappelmouselinne en versgeschaafde truffel. Een zeer harmonieus geheel van smaakcombinaties. Als derde gang ontvingen wij nogmaals een voorgerecht. Dit maal een super mooi stuk sukade met daarop een heerlijk stuk zwezerik op een bedje van spinazie, een saus van seps en als garnituur een creme van pastinaak. . . . De vierde gang, nogmaal een voorgerecht betrof een wilde duif met schorseneer, witlof en een saus van rode wijn. Om je vingers bij af te likken dus! En toen kwam het hoofdgerecht. . Lamsrug met een brosse kruidenkorst omgeven door heerlijke lamjus met puree van aardappel, groene asperge, wortel, uiringen en knol als garnituur. . waanzinnig! Tot groot genoegen van mijn vriendin kwamen de desserts. Allereerst kwam de creme brulee avec mocca, een ware smaaksensatie. Vervolgens werd ons een schwarzwalder kirsch taart in een modern jasje gebracht. Tot slot werden we verrast met een super luchtige souffle de vanille. . Het zal u niet verbazen dat mijn vriendin en ik zeer voldaan en goed gehumeurd richting huis vertrokken na dat culinaire spektakel.
Naar aanleiding van de goede recensies zijn wij gaan eten bij Dok West. Het was prima. De bediening was uiterst netjes en vriendelijk. De kaart is wat kleiner, maar blinkt uit in heerlijke gerechten. De gerechten die wij hebben besteld waren heerlijk en ontzettend mooi opgemaakt. Wij hebben genoten en raden zeker aan hier eens een hapje te gaan eten.