7.8

3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
360 ° panorama
La Passione over zichzelf

Week menu vanaf € 29.50 tot € 35.00 of a la cart.U bent welkom om bij onze restaurant iets te vieren of gewoon lekker gezellig eten.We hebben genoeg keuze aan huisgemaakt verse pasta's, carpaccio,salades,vis,vlees,vegetarisch gerechten v/d/dag,lekker desserts,veel keuze aan wijn--3 tot 4 huiswijn per soort.. -----0703107953 info@restaurantlapassione.nl

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Nellie83 Nellie83 11 mei 2012

Heerlijk gegeten, alles is vers en smaak van het eten is goed. Super vriendelijk en behulpzaam bediening. De sfeer is rustgevende en gezellig!! Limoncello is super lekker!!!

Heike Heike 28 april 2012

een top restaurant ! zeer vriendelijke bediening, behulpzaam, eten fantastisch en vooral vers. De dorade in zuid was perfect ! Toen ik een voorgerecht zag langskomen en de bediening vroeg wat dit was werd me zelf aangeboden mijn keuze nog te veranderen als ik dat wilde !
Decor is mooier dan op de fotos, klein minpuntje, de toiletten, deze zijn wel aan vernieuwing toe!
La Passione verdiend een dikke 10 !

margriet_mn margriet_mn 22 april 2012

Prima gegeten, je proeft dat ze alle gerechten met passie zijn gemaakt. Heerlijk Italiaanse keuken! De octopus carpaccio is verrassend lekker!

vanBeinum vanBeinum 17 maart 2012

16 maart hier heerlijk gegeten. We zijn pas een week in Italie geweest en daar iedere dag bij een echte Italiaanse familie vers gegeten: kip, konijn, zwijn, kaas, jam, honing, noten: allemaal uit eigen tuin. Pure smaak. Bij La Passione vinden wij ook een heerlijke, eerlijke smaak van eten. Het was helemaal vol die avond. Gezellig druk. Dat we daardoos soms wat langer moesten wachten, vonden wij niet erg. Je bent uit, je geniet, je hebt de tijd. Zo doen ze dat in Italie ook.
We kozen alle vier voor het menu: 3x viergangen, 1x driegangen. Vooraf heerlijke vitello tonato en pompoentaart met een tomatensaus. Het tussengerecht was verse ravioli met zeevruchten. Degene die dit gerecht niet nam, kreeg als geste een klein bordje een zeevrucht amuse. Het smaakte heerlijk: vol en rijk van smaak. Daarna volgde het hoofdgerecht: 2maal de tortellini: zachte verse pasta met pecorin, eenmaal de zachte kalfsoesters en eenmaal de zeebaars. Iedereen genoot. Mooie porties, goed eten. Een heerlijke pinot grigio, water. Het was gewoon lekker en goed.
Rustige en goede bediening. Hard werken met een volle zaak, maar het liep. Als dolci de tiramisu, anijs creme brulee en goede koffie. Een mooie avond, gezellig, goed eten en een normale prijs. Wij komen snel terug.

armin2 armin2 22 februari 2012

Voor de Valentijnsdag hebben we gedineerd bij la Passione.Als amuse kregen we van het huis rode kaviaar met een mascarpone crème vergezeld met een glas rose proseco. Dan kregen we een kreeft soep en mijn partner een verrukkelijker pompoen taart.Dan kregen we een ravioli met truffel en een lekker glas barbera dasti .De sgropino als tussen was erg fris en lekker.De kalf was erg apart,gevulde met appels en pruimen en saus van gorgonzola en pompoen.De dessert was erg romantisch, tiramisu met rode fruit,panna cotta,aardbei,mousse..In het einde de dessert wijn en limoncello. Super romantisch. hele leuke restaurant.

daniel4 daniel4 8 februari 2012

Na het lezen van de recensies was ik redelijk enthousiast geworden. Nog aan de telefoon gezegd dat ik met iemand kwam die jarig was. Bij binnenkomst werden we welkom geheten en mochten we zitten waar we wilden, erg rustig op dinsdag. De gastvrouw kwam wat laat naar ons toe en toen ik vroeg of ik de wijnkaart mocht zien zei ze verder niets...ik ging er maar vanuit dat ze me gehoord had? Gekozen voor 2x set menu voor 30 euro pp. De voorgerechten waren lekker, dus dat leek ons goed te gaan. Echter waren de hoofdgerechten echt onder de maat. vond er geen fluit aan, ongepassioneerd, half lauw geserveerd. ribeye was nog wel te doen, maar de vis...jemie, alsof iemand beetje aan het oefenen is ofzo. en dan half lauw geserveerd. poeh. Dessert mochten we ook ala carte kiezen, dat was aardig. kaas kan niet zoveel mee mis gaan, dessertwijn genomen en daarna krijgen we nog een kleine dessertwijn van het huis. Was dat voor de jarige?

Vond het erg matig, geen comfortfood en beetje opgeklopt. De service was echt...niet goed. Ze was ook alleen, dus wellicht lag het daaraan, maar een lachje mag er best vanaf. Erg jammer, kom hier nooit meer terug en zal het afraden.

V_V V_V 26 januari 2012

Heerlijk gegeten! Heel vriendelijk bediening en de kwaliteit is TOP! Wij komen zeker terug.

alannya alannya 8 november 2011

Dit weekeinde hebben wij onze ouders verrast met een heerlijk etentje. Wij werden hartelijk verwelkomt en werden naar onze tafel begeleid. Een apperatiefje en ondertussen kozen wij ons menu. De carpaccio van vis was heerlijk en onze hoofdgerechten zalm met een lime vanille saus en ook de ossehaas met truffelsaus (waarbij het bord werkelijk werd afgelikt) vielen goed in de smaak. Als afsluiter van de avond namen wij allemaal de chocoladetiramisu. Wij hebben net als onze ouders genoten van het eten en de gastvrijheid van de gastheer. Wij komen snel weer langs.

van-Beesten van-Beesten 31 augustus 2011

In dit restaurant hebben we gereserveerd naar aanleiding van een Groupon deal. Ik kan u aanraden hier zeker ook te gaan eten als u zo'n bon niet heeft. Het was allemaal erg gezellig en lekker! Leuke inrichting (heeft iets weg van een galerie omdat je de kunstwerken in het restaurant kan kopen) en, ondanks de drukte, zeer attente bediening. De salade met mozzarella en gerookte eendenborst vooraf was prima. Helemaal in orde was ook de ossenhaas met truffelsaus. Deze gerechten gingen goed samen met een fles Nero d' Avola Primoquarto (rood). Kortom, een geslaagde avond.

Rubytwo Rubytwo 11 augustus 2011

Leuk restaurantje in het Noordeinde waar we afgelopen week zijn wezen eten. Het personeel is vriendelijk en betrekkelijk snel en het eten is lekker en betaalbaar. Maarrrr: wanneer een echte truffelfanaat 'Aubergine gevuld met groente, ricotta kaas en truffel' besteld verwacht ze ook TRUFFEL in haar gerecht. De aubergine was echter gevuld met alleen groenten en de ricotto was ook missend, deze was vervangen door een beetje gesmolten mozzarrella op het gerecht. Niet dat het niet lekker was, het was alleen lichtelijk teleurstellend (en het gerecht te duur voor slechts een beetje groenten.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over La Passione