Aanbieding

korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu.

De aanbieding is geldig van 28 november, 2011 tot 28 februari, 2012, Beschikbaarheid volgens de boeking interface Aanbieding exclusief service en inclusief BTW.

Reserveer nu!

360 ° panorama
La Passione over zichzelf

Week menu vanaf € 29.50 tot € 35.00 of a la cart.U bent welkom om bij onze restaurant iets te vieren of gewoon lekker gezellig eten.We hebben genoeg keuze aan huisgemaakt verse pasta's, carpaccio,salades,vis,vlees,vegetarisch gerechten v/d/dag,lekker desserts,veel keuze aan wijn--3 tot 4 huiswijn per soort.. -----0703107953 info@restaurantlapassione.nl

KeukenInternationaal, Italiaans, Mediterraan, Vegetarisch, Vis, Wijnbar, Biologisch, Dessert & Lunchroom
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

De passione spat ervan af! Op de kaart is geen pizza te bekennen en hij staat vol met pasta's, risotto's en andere Italiaanse heerlijkheden. Als je niet kunt kiezen is het weekmenu wellicht een goed idee, dan kun je van alles wat proeven. Hoewel de bediening wat vaker een jas aan zou kunnen nemen, heb je over het eten niets te klagen. Tot en met het nagerecht puur genieten!

daniel4 daniel4 8 februari 2012

Na het lezen van de recensies was ik redelijk enthousiast geworden. Nog aan de telefoon gezegd dat ik met iemand kwam die jarig was. Bij binnenkomst werden we welkom geheten en mochten we zitten waar we wilden, erg rustig op dinsdag. De gastvrouw kwam wat laat naar ons toe en toen ik vroeg of ik de wijnkaart mocht zien zei ze verder niets...ik ging er maar vanuit dat ze me gehoord had? Gekozen voor 2x set menu voor 30 euro pp. De voorgerechten waren lekker, dus dat leek ons goed te gaan. Echter waren de hoofdgerechten echt onder de maat. vond er geen fluit aan, ongepassioneerd, half lauw geserveerd. ribeye was nog wel te doen, maar de vis...jemie, alsof iemand beetje aan het oefenen is ofzo. en dan half lauw geserveerd. poeh. Dessert mochten we ook ala carte kiezen, dat was aardig. kaas kan niet zoveel mee mis gaan, dessertwijn genomen en daarna krijgen we nog een kleine dessertwijn van het huis. Was dat voor de jarige?

Vond het erg matig, geen comfortfood en beetje opgeklopt. De service was echt...niet goed. Ze was ook alleen, dus wellicht lag het daaraan, maar een lachje mag er best vanaf. Erg jammer, kom hier nooit meer terug en zal het afraden.

V_V V_V 26 januari 2012

Heerlijk gegeten! Heel vriendelijk bediening en de kwaliteit is TOP! Wij komen zeker terug.

alannya alannya 8 november 2011

Dit weekeinde hebben wij onze ouders verrast met een heerlijk etentje. Wij werden hartelijk verwelkomt en werden naar onze tafel begeleid. Een apperatiefje en ondertussen kozen wij ons menu. De carpaccio van vis was heerlijk en onze hoofdgerechten zalm met een lime vanille saus en ook de ossehaas met truffelsaus (waarbij het bord werkelijk werd afgelikt) vielen goed in de smaak. Als afsluiter van de avond namen wij allemaal de chocoladetiramisu. Wij hebben net als onze ouders genoten van het eten en de gastvrijheid van de gastheer. Wij komen snel weer langs.

van-Beesten van-Beesten 31 augustus 2011

In dit restaurant hebben we gereserveerd naar aanleiding van een Groupon deal. Ik kan u aanraden hier zeker ook te gaan eten als u zo'n bon niet heeft. Het was allemaal erg gezellig en lekker! Leuke inrichting (heeft iets weg van een galerie omdat je de kunstwerken in het restaurant kan kopen) en, ondanks de drukte, zeer attente bediening. De salade met mozzarella en gerookte eendenborst vooraf was prima. Helemaal in orde was ook de ossenhaas met truffelsaus. Deze gerechten gingen goed samen met een fles Nero d' Avola Primoquarto (rood). Kortom, een geslaagde avond.

davidesanto davidesanto 20 augustus 2011

Ben met mijn familie uit eten geweest bij de La Passione. De ontvangst was hartverwarmend, la mama werd er tegen mijn moeder gezegd, zag de humor der wel van in. Het eten was heerlijk vooral de ravioli met pompoen, om je vingers bij af te likken. Daarna kregen we de dorado een vis bedekt in een laag van zout, het was net een show hoe het geserveerd werd. De bediening was erg vriendelijk, ze spraken met je alsof ze je al jaren kende. Verder hadden we een heerlijke tijd gehad ben zeker van plan om terug te komen.

Geef zelf je mening over La Passione

Maandagvan 17:00 tot 23:00
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00
Zaterdagvan 17:00 tot 23:00
Zondagvan 16:30 tot 23:00

Opmerkingen

7 dagen open

Meld dit restaurant als gesloten