8.8
8.8

KeukenInternationaal & Algemeen
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

anjastam anjastam 23 april 2012

Ik sluit me helemaal aan bij de andere gasten die het uitstekend vonden. Je voelt je echt gast. Zeer vriendelijk personeel. We hebben heerlijk gegeten. En in het restaurant merk je niets van een manege. Zeker een aanrader.

MadameCulinair MadameCulinair 14 februari 2012

Afgelopen weekend hebben wij een weekend overnacht in een hotel iets buiten Oosterbeek. Als totaal ontbekenden hebben wij de week ervoor www.iens.nl geraadpleegt en de goede recensies over De Kantine gelezen. Geheel overtuigd hebben wij dan ook voor zaterdagavond een reservering gemaakt en al vanaf het ontvangst klopten de goede recensies. De bediening is hier fantastisch en je wordt geheel in de culinaire watten gelegd. We hielden in eerste instantie een beetje ons hart vast voor de menuprijzen die we konden verwachten, maar bij het openslaan van de menukaart vielen deze ons ten zeerste mee. Daarentegen wordt de uiteindelijk rekening wel flink gespekt door de genuttigde aanbevolen drankjes, die overigens subliem pasten bij de grechten.

Conclusie: een fantastisch restaurant voor een ware culinaire verwenavond!

sassie68 sassie68 25 november 2011

Geweldig restaurant. Hier word je als gast echt in de watten gelegd. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Een aanrader!

wesso wesso 21 november 2011

Bij aankomst in De Kantine bleek dat men een live zanger met keiharde muziek (levenslied) had uitgenodigd. Iedere vorm van gesprek aan tafel bleek onmogelijk. Wij zijn derhalve maar weer vertrokken. Een avondje gezellig eten met onze vrienden is daarmee in het water gevallen. Onze reservering (met ons telefoonnummer) stond al meer dan 3 weken in de boeken; men had ons dus even kunnen bellen over deze omstandigheid. Bovendien was onze tafel al vergeven aan andere gasten. Kortom een zeldzaam goed voorbeeld van slechte service. De Kantine doet haar naam echt eer aan!

nls nls 10 november 2010

Als je niet van paarden houd, ga hier niet heen. De entree en de toiletten ruiken naar paardenstal. Ook in het restaurant lukt het niet om de geur buiten de deur te houden.

Het restaurant zelf ziet er mooi en verzorgd uit. Echter de kaart is wel heel erg klassiek en inspiratieloos. Eten was ok, maar alles behalve bijzonder.
Eenmalig bezoek voor mij...

Geef zelf je mening over De Kantine

LunchDiner