| Keuken | Turks |
| Huiswijn per fles | €8.25 |
| Huiswijn per glas | €2.35 |
| Openingstijden | 15.30-22.00 uur Meld dit restaurant als niet meer open » |
EenCe 25 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten bij en gesproken met de hartelijke bediening van de Ark van Noach. Omdat we niet direct terug naar huis hoefden te rijden, hebben we met z'n tweeen een fles heerlijk turkse wijn gedronken. Prachtige inrichting, leuke ligging. |
Rouge 12 oktober 2011 | |
Vroeger (2 jaar geleden) waren ze zeker goed, al kwamen de schotels vaak uit diepvries. Maar tegenwoordig is het een grote teleurstelling. Veel pasta die vaak lang gekookt is. De saus heeft geen kruiden en mits nodige ingrediƫnten. Wel veel vlees die bewijst dat ze het ergens goed proberen te maken. Wat je ook bestelt, de smaken lijken op elkaar. Er loopt een lief lief meisje die goed bedient maar helaas de treurigheid straalt meters van haar uit! |
mee-eter 12 augustus 2011 | |
Prettig restaurant waar ik regelmatig kom, alleen al voor het heerlijke brood met sausje en dipje vooraf! Zeer service gericht personeel dat meedenkt en adviseert, maar je verder met rust laat zodat je van je gezelschap en eten kunt genieten. Prijs-kwaliteitverhouding prima! |
Merenda 8 juni 2011 | |
Vier jaar lang kwam ik hier gemiddeld 1 keer per week. Even snel een pizza eten en dan weer door met de studie. De bediening was altijd heel erg aardig en geen vraag was te veel. Door mijn budget kon ik het me niet veroorloven een duurder gerecht te nemen dan een pizza/pasta/salade. Maar die waren altijd lekker. Ook het brood met saus vooraf was altijd heel erg lekker voor ons als uitgehongerde studenten. Erg tevreden over deze plek! |
Piloo 27 mei 2011 | |
Chagerijnige ober vuile tafel taaie pizzabodem verkeerde geƫcht geleverd geen excuus niets aangeboden slechte ervaring grote teleurstelling |
Geef zelf je mening over Ark van Noach