7.7
6.7

1 2 3 4 ... 6 ouder »

nico6 nico6 11 mei 2012

Eten wat de Thai schaft is de beste zin om het in een keer te omschrijven. Heerlijk eten met een aantal gangen voor een redelijke prijs. Altijd vol en al een paar keer voor een gesloten deur gestaan maa nu is het eindelijk gelukt en het was voortreffelijk.

P--- P--- 6 mei 2012

Vorige week hier gegeten en wat een leuke ervaring! We hadden niet gereserveerd, nou dat bleek niet zo slim van ons te zijn. We moesten 15 minuten wachten tot er een tafel vrijkwam, het zat er bomvol. Eten bij Malee is zoals eten bij je oma. Als je bij dit restaurant naar binnen loopt krijg je het gevoel alsof je in iemands huiskamer zit. Je wordt verwelkomd door de goedlachse eigenaresse die heel de avond gezellig alle tafels rondgaat en mensen knuffelt (misschien wat té amicaal..)
Er is een standaard 3gangenmenu voor 15,95, je hebt dus niks te kiezen. Maaar het eten is heeerlijk, echte autenthieke smaken! Vooraf kregen we een soepje geserveerd in een soort koffiekopje (2 happen later was het weg dus haha). Als hoofdgerecht kregen we een kom rijst en erbij 4 verschillende kleine gerechtjes, allemaal echt bizar goed op smaak. Hierna kwam de eigenaresse ons vragen of we misschien nog meer wilden (waarschijnlijk omdat het het einde van de avond was en ze nog over hadden?), dus wij kregen een portie rijst+4 kleine gerechtjes extra (en nee, hier hebben we niet extra voor hoeven betalen!). Toe kregen we 3 kleine stukjes verse mango.
Het is een onwijs leuke plek om te gaan eten, de porties (zeker van het voor- en nagerecht) zijn wat karig, maar het eten is echt een aanrader!

bartjantje bartjantje 7 december 2011

Tsja... Malee is een begrip apart zei men om mij heen. Dus gisteren voor het eerst geweest. Werkelijk uniek. Het eten is enorm goed, authentiek Thais. Ambiance en bediening is uiterst eenvoudig, zeg maar spartaans, maar het eten is onovertroffen. Heerlijk. En dan de prijs... tsja... 15 euro voor een menu... een aanrader.

mahar mahar 3 december 2011

Gaan hier regelmatig eten, ook met Thaise vrienden. Absoluut authentiek. Altijd goed, maar weinig sfeer en variatie. Klein Tom Yam soepje met 1 champignon, 1 garnaal en wat verse koriander, dan bord met fantastisch gestoomde groente, een curry met kip, een curry met rund en een gepaneerd stukje vis. Ernaast een schaaltje rijst. toe een schaaltje ananas of banaan. Met een uur ben je echt wel weer buiten. Vraag op tijd om een drankje, want ze laten je liever met rust.

sara_ji sara_ji 28 september 2011

for me this place much better than michelin starred restaurants. always fantastic menu! :)

Goedbeterbest Goedbeterbest 24 september 2011

Er is lekker, pittig gekruid eten bij Malee. Het driegangen diner wordt ingeluid met een ieniemini soepje en afgesloten met een soortgelijk toetje; zeer klein maar fijn. Maar het hoofdgerecht biedt meer dan genoeg, zodat je echt niet hongerig weggaat. Rustig praten kun je hier niet, maar dat is het enige echte minpunt dat wij konden bedenken!

Master-Chef Master-Chef 24 september 2011

Het concept in ogenschouw nemende : Snel - Simpel - Eenvoudig en Goedkoop is dit een zaakje waar je terecht kunt voor een snelle vooraf vastgestelde Thaise daghap. Verwacht geen hoogstaande speciale Thaise gerechten want het vooraf vast gestelde dag menu is iedere keer wel erg standaard en er geldt 1 regel : Eten wat de pot schaft ! Het geheel past dan ook prima in de entourage ... simpel eenvoudig ingericht zaakje a la Thais eetcafe.

yolandarosbag yolandarosbag 6 september 2011

Goede locatie, vriendelijk personeel. Eten wat de pot schaft, maar altijd lekker!! Heerlijk thais eten voor een goede prijs! Ben blij dat we in Delft in ieder geval 1 lekker thai hebben. Ook afhalen gaat prima...

HenkJansen888 HenkJansen888 28 augustus 2011

Gisteren, zaterdag 27 augustus, gegeten bij Malee. Voor Malee gekozen op basis van Iens recenties. Inderdaad een 'huiskamer idee' en 'eten wat de pot schaft'. Maar wat hebben wij lekker gegeten! Heerlijke Tom Yam Keung (garnalensoep) vooraf. Hoofdgerecht bestond uit een 4-luik van: kip in groene curry, beef met oestersaus, gefrituurde vis en gewokte groente met sojasaus. Allemaal fantastisch! en als toetje verse meloen. Maar het echte toetje was de kokkin die gedag kwam zeggen. Een echte Thaise dame op leeftijd kwam haar gasten begroeten. Iedereen kreeg 3 dikke kussen en een vrolijk woordje.....helemaal geweldig. De prijs, € 15,95 per persoon is natuurlijk spotgoedkoop. Al sik iest negatiefs moet zeggen dan is het het tempo. De grechten volgen elkaar in razendsnel tempo op en binnen 60 minuten sta je (helaas) weer buiten. De porties zijn ook niet enorm groot (maar wel erg smakelijk).

Nico2903 Nico2903 7 augustus 2011

Gisteren werkelijk heerlijk gegeten bij Malee in Delft. Soepje redelijk eenvoudig, bouillon met kip, garnaal, lekker. Hoofdgerecht bestond uit groente, rundvlees, groene kipcurry en een deeggerecht. Ik ken de Thaise keuken niet genoeg om te beoordelen of dit puur Thais was, maar ik weet wel wat lekker eten is. Absolute aanrader. Ik moet hier veel vaker naar toe.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Malee