ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering
KeukenThais
Menuprijs€15.95

15 juni 2013

Malee is een geweldig restaurant. Een lief dametje staat in de keuken te koken. Het is een vast menu, maar dat is niet erg want het eten is echt heerlijk. Voorgerechtje en toetje zijn simpel, soepje en stukje fruit, maar de echte knaller is het hoofdgerecht. Onwijs veel smaak. Tot nu toe een van de beste restaurantjes in Delft. Geen massaproductie maar wel autentiek thais eten :) :)

Gegeten op: 5 april 2013.
BelleB
BelleB
Fijnproever

20 april 2013

Malee is bijzonder. Éen menu bestaande uit een heerlijk heldere soep, hoofdgerecht bestaande uit 4 kleine gerechtjes en een dessert met een glimlach; 7 stukjes ananas. Wat een leuke sfeer, heerlijk eten en wat een schat van een eigenares die elke man begroet met een hartelijke zoen en de vraag of het toch echt wel genoeg was. Geen doordacht of slim concept maar gewoon passie voor de Thaise keuken en zekere aanrader om eens te gaan eten.

Gegeten op: 11 april 2013.
Jobke
Jobke
Expertproever

3 april 2013

Heb er laatst met een grote groep gegeten waar ik voor een tijd samen mee in Thailand heb gezeten. We waren er allemaal over eens dat het gewoon identiek was aan het eten daar. De service is geweldig en het eten dus ook. Het lijkt wel alsof ik weer eventjes terug in Thailand was. Echt een aanrader!

Gegeten op: 27 maart 2013.
zebaztiaan
zebaztiaan
Proever in spe

2 april 2013

leuk concept 3 gangen menu, helaas is het vaak hetzelfde. Ondanks dat is het eten prima, naar mijn gevoel wel wat langer gewacht maar de maaltijd maakte dat wel goed. Simpel toetje. wat fruit. De bediening was weinig spraakzaam gewoon aan tafel brengen en dat was het. De kokkin kwam later wel even naar voor.

Gegeten op: 29 maart 2013.
erick_J
erick_J
Fijnproever

23 februari 2013

Wederom heerlijk gegeten! Bij Malee kom je niet perse voor gezelligheid of een romantisch diner, maar wel voor een heerlijke Thaise maaltijd. Het restaurant is niet heel sfeervol, maar het drie-gangen menu maakt alles goed. Als je geluk hebt krijg je een kus of knuffel van tante Malee zelf en dan is je avond helemaal compleet! Goede prijs/kwaliteit verhouding en een absolute aanrader (ik kom er speciaal voor uit Rotterdam).

Gegeten op: 21 februari 2013.
Pomodorini
Pomodorini
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Malee

Schrijf hieronder je recensie over Malee. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten