KeukenBbq, Grill, Italiaans & Turks
Openingstijden14.00-23.00

souschef souschef 21 november 2009

zeer slecht eten gehaald daar voor een hoge prijs ,meerendeel koud en niet lekker

Proever79075 Proever79075 2 augustus 2008

In de eerste helft van juli hebben we hier weer vier keer gegeten. Het is en blijft fantastisch en heel erg goed afgestemd op kinderen. Een Bambino pizza met twee verschillende toppings (half om half)? Geen probleem! Zowel de pizza's als de Turkse gerechten zijn kwalitatief zeer goed. Kortom: zowel qua eten als qua bediening en decor een grote aanrader!

Proever45256 Proever45256 12 juni 2007

Op 31 mei wederom uitstekend gegeten! Alles smaakte weer bijzonder goed. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. Ik heb samen met een vriendin de turkse brood met kruidenboter als vooorgerecht genomen erg lekker. En als hoofdgerecht hebben we de kapadokyaschotel genomen! Ook erg aan te raden. We hebben ook deze keer weer geen toetje genomen omdat we beiden al erg vol waren. Met ieder 2 drankjes erbij waren we 37 euro kwijt en dat is niet toch niet duur voor zo'n goede kwaliteit! A.s. donderdag gaan we er weer eten maar dan ook met een andere vriendin erbij zij is wel nieuwsgierig geworden!!!

Proever45256 Proever45256 17 december 2006

Voor de tweede keer weer heerlijk gegeten. Ik ben er dit keer samen met een vriendin geweest en hebben als voorgerecht turks brood gehad met kruidenboter! Heel erg lekker vers! En als hoofdgerecht hebben we de Kapadokya schotel genomen.Toen ons bord eraan kwam was hij erg vol en we kregen het ook bijna niet op! Daarom hebben we het toetje maar achterwege gehouden!Het personeel is behulpzaam. Het was ook niet duur we hebben met zijn tweeen voor 32 euro heerlijk kunnen eten!

Proever19240 Proever19240 19 oktober 2006

Ik at voor het eerst Turks. Dit restaurant was me aan alle kanten aanbevolen. Ik vond dit een heel gezellig restaurant dat prima loopt, op deze donderdagavond was het gezellig druk, de bediening was rustig, deskundig en vriendelijk, het eten was prima, niet overdreven duur maar heel lekker. De ambiance.is typisch Turks en dat oogt heel gezellig. Waarom krijgen ze dan geen uitstekend, zult u zich nu wel afvragen. Men had op verschillende momenten de autentieke Turkse muziek net iets te hard staan en dat vond ik een minpunt. Omdat dit niet de hele tijd zo was- er waren ook een aantal momenten dat het normale achtergrondmuziek was-verdienen ze volgens mij wel een goede beoordeling, want de sfeer in dit restaurant is heel goed. Ik vind het een aanrader, het heerlijke Turkse brood was een streling voor mijn tong, echt heerlijk, de kruidenboter was er heel lekker op, maar al heb ik het zelf MET kruidenboter gegeten, volgens mij zou het zonder ook best kunnen. Kwestie van smaak.

Geef zelf je mening over Grillroom Restaurant Kapadokya