Ben hier net in de buurt ingetrokken en wilde Crunch even uitproberen, de koffie en het eten was zeer goed! Maar de bediening kon ik wel schieten. Na 3 keer te hebben geprobeerd te bestellen werden we geholpen door een meisje die volgend mij verkeerd uit bed was gestapt. Onvriendelijk, ongeintresseerd en een bedankje voor de fooi, die ik toch nog gaf, kon er niet vanaf. Tot ziens werd beantwoord met; Ja, dag. Nou, uhm ok.. dag dan maar? Ik kom hier nu m'n koffie, smoothies en broodjes halen, daar zitten vind ik niet prettig, wel 3 keer geprobeert.
Een heerlijke plek om te lunchen. Koffie, taartjes en broodjes alles is heerlijk! Er komt een leuk en gezellig publiek op af. Ook personeel erg vriendelijk.
De chocolade-frambozentaart en het broodje met bacon zijn echte aanraders bij Crunch! Ook de bediening vind ik over het algemeen erg vriendelijk en attent.
Mijn eerste lunch ervaring in Crunch was erg goed. Maar onlangs is er iets gebeurt dat echt niet door de beugel kan. Ik beet keihard op een joekel van een botsplinter, die verwerkt zat in mijn broodje burger. Toen ik dit aangaf was de serveerster zeer zorgzaam en ging het haar baas melden. Zijn enige reactie was dat dit kon gebeuren bij biologisch vlees. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als ik me erin verslikt had of mijn kies er wel op stuk had gebeten! (Zo voelde het, maar er was gelukkig niets aan de hand). De serveerster heeft ons stiekum een kopje koffie voor de schrik aangeboden, maar haar baas mocht hier niets van weten. Wat is dat voor bullebak?