Vandaag voor de zoveelste keer heerlijk gegeten bij Toek Toek. We komen al 15 jaar in Thailand en als we heimwee hebben dan gaan we even naar Toek Toek. Het is een leuk klein restaurant in Thaise sfeer. De inrichting is warm en gezellig met de kleuren rood en geel. Aan de muur hangen foto´s uit Thailand gemaakt door de oorspronkelijke eigenaar. Na zijn overlijden is zijn zoon in zijn voetsporen getreden en heeft de persoonlijk sfeer weten te behouden. Het eten is altijd van goede kwaliteit en een redelijke prijs. De wijn is van zeer goede kwaliteit. Neem dus gerust de huiswijn. Je krijgt voor nog twee tientjes een 4 gangen menu. En daar heb je genoeg aan. Kortom zeker de moeite waard om een keer te gaan eten alleen of met vrienden. Wel even reserveren want er zijn maar 30 zitplaatsen.
Bij binnen komst kreeg ik de indruk binnen te zijn gelopen bij een bruin cafe, maar werd vriendelijk ontvangen door een glimlachende thaise dame die onverstaanbaar nederlands sprak. Menu kaart is doorsnee met alle bekende Thaise gerechten en de smaak was qua prijs redelijk te noemen. Goed gegeten maar voor mij geen zaak om nog eens terug te komen. Cijfer 6,5
Aardig Thais restaurantje met leuke, enthousiaste bediening. Helaas vond ik de smaak(combinaties) van het (vegetarische) eten niet erg verrassend en/of spannend. Leuke tent om even een hapje te doen, maar voor een écht goed Thais diner zijn er andere adressen in Den Haag.
Met stip bovenaan qua smaak van Thaise restaurants in NL.
Geen poespas qua interieur maar gewoon heerlijke gerechten.
Door kleine ruimte en populariteit wel nodig te reserveren en lange wachttijden - de enige ober en de keuken lijken enthousiast maar (te) druk.
Geef zelf je mening over Toek Toek Thais Restaurant