| Keuken | Eetcafé & Spaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
hikeandeat 11 september 2011 | |
Ja, het zijn kleine gerechtjes, maar om het nu tapas te noemen?
Bart010 15 augustus 2011 | |
Zaterdagavond hier heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk en snel! De gerechten waren goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar. |
BVE Utrecht 25 augustus 2009 | |
Tapas. Het kan lekker zijn, maar dat is het niet in Bodegraven. Geen van de gerechten die ik at kon de toets der kritiek doorstaan. Te slap, te zuur, te sterk, te zout enz. Matige ingredienten. Geen Spaanse smaken. Ik kies volgende keer voor een andere pit-stop. Het is dan wel niet duur maar dan heb je ook niets. Locatie is prima. |
Proever25650 8 november 2005 | |
Gezellig restaurant, midden in het centrum langs een doorgaande weg. Het is er altijd druk, dat zegt wel iets. Vaak is reserveren wel nodig. Goede, jonge en gezellige bediening. Veel ons-kent-ons gasten. Als er een jarige is, wordt er luid feestelijke muziek aangezet en een gerecht met vuurwerk binnengebracht. Erg attent. Lekkere gerechten, alleen ik mis wel wat groentes. Veel vlees- en enkele visgerechten. |
Geef zelf je mening over Restaurant Diva