KeukenArgentijns & Bbq, Grill

Shabbybaba Shabbybaba 29 maart 2012

Ik heb hier heerlijke pikante spare ribs gegeten! Wonderbaarlijk lekker! Wat ik verder erg bijzonder vind is dat de chefkok nog nooit rundvlees heeft gegeten en dan toch zulke goede stukken vlees grillt (getuige ook de reacties hieronder). De bereiding van het eten verdiend dan ook een dikke tien! Ga zo door!

WendyvanK WendyvanK 20 februari 2012

Ik kom hier graag. Nergens anders kan ik zo'n lekker stukje vlees eten. Wat je ook bestelt het is altijd goed! Voor elke vleesliefhebber is er wat wils. Hoewel ik de Wagyu dubbel en dwars kan aanraden, het is niet goedkoop maar dan heb je wel wat!
Ook de voorgerechten vind ik altijd lekker, de worstjes en vleespasteitjes en de soepen zijn echt eens iets anders dan anders.

judithenge judithenge 27 maart 2010

De lekkerste spare-ribs die we ooit gegeten hebben, zelfs in Amerika zijn ze niet zo lekker. Ook de steaks zijn voortreffelijk, heel goed vlees, prima klaargemaakt. Het zou leuk zijn als het interieur een beetje werd opgefrist en gere-styled want dan zou ik er met nog meer plezier heengaan, alles is een beetje gedateerd, heel jammer. De (huis)wijn is ook prima, het personeel vriendelijk.

pete pete 13 februari 2010

Murphy's is het ideale restaurant voor de liefhebber van een ontspannen sfeer en vlees van uitmuntende kwaliteit. Het vlees is botermals, goed gekruid en perfect gegrild. De porties zijn royaal en er is ook de mogelijkheid (zoals gebruikelijk bij Latijns-Amerikaanse restaurants) bijgerechten (zoals rijst of bonen) bij te bestellen, alsmede een aantal onnodige doch ook zeer lekkere sausjes (peper-, bbq-, knoflook enz) Verwacht geen hoge mate van verfijning, verwacht ook geen luxe bijgerechten (al is de salade goed, de groente is altijd slap). Bij murphy's kom je voor een goede biefstuk, een bord spare-ribs, een tonijnsteak of iets dergelijks zonder poespas, al dan niet met een groot glas murphy's red beer!

De bediening is over het algemeen vriendelijk, al spreken ze soms geen vloeiend Nederlands.
Naast het heerlijke vlees zijn de soepen ook aan te raden. De mexicaanse tomatensoep bijvoorbeeld is een zeer rijk gevulde, kruidige soep die totaal anders is dan de doorsnee tomatensoep. De huiswijn is redelijk, maar ook niet overweldigend lekker. Maar zelf drink ik bij dit soort gerechten liever gewoon een biertje.

angelinak angelinak 20 februari 2009

De carpaccio met je er niet nemen, steenkoud en bedolve onder verkeerde strooikaas. Sfeer is binnen erg leuk, de varkenshaas is errug lekker.

Geef zelf je mening over Murphy's Grill

Maandagvan 16:30 tot 22:00