De Kloosterkeuken doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €17.50 | |
| Huiswijn per glas | €2.95 | |
| Openingstijden |
| |
Een restaurant met zo'n naam moet wel een mooie geschiedenis hebben. Het pand dateert uit 1436, toen het als woonhuis omgebouwd werd tot een 'gasthuis voor arme lieden'. Op dit moment vervult het pand nog steeds een maatschappelijke functie. Je wordt er namelijk bediend door jongeren die het onderwijs verlaten hebben en die nu een praktische vakopleiding volgen voor de horeca. Om niet in het verleden te blijven hangen worden er ouderwetse gerechten geserveerd die in een nieuw jasje zijn gestoken. Het concept is echt uniek in zijn soort! Al nieuwsgierig?
patrickscholten 15 mei 2012 | |
Heel prettig restaurant, leuke sfeer en heerlijk eten. Voor deze kwaliteit is het zelfs niet duur, we komen hier zeker nog een keer. |
Jauke 12 mei 2012 | |
Gister weer heerlijk uiteten geweest bij de kloosterkeuken. Bediening is vriendelijk en ook door de mensen in de keuken wordt je vriendelijk begroet. Gevraagde aanpassing aan een voorgerecht was geen probleem, en het eten was heerlijk. Veel extraatjes; amuze, brood en zelfgemaakte bonbons bij de koffie. Helemaal genieten. |
lisemarie 26 april 2012 | |
Eten was lekker (behalve de asperges, die waren veel te zout en jammer om ze op te dienen in zo'n dikke saus). Verder was het eten prima. En erg mooi opgemaakt.
teunvansambeek 15 april 2012 | |
We zouden tussen 18:00 en 20:00 u moeten eten omdat om 20u de keuken dichtging (op zaterdag). Toen we om 18:00u binnenkwamen waren we wel duidelijk de eerste, maar het stroomde daarna snel vol. De sfeer is leuk en gemoedelijk. Het eten was goed, maar hier en daar vielen er kleine steekjes. De amuse met een gefrituurd sprotje was wat weinig op smaak en de volle darmen van de sprotjes waren wat onsmakelijk. Het lamsvlees was een beetje ver door en een fractie taai. Verder hebben wij heerlijk gegeten. De bediening was spontaan maar wel onervaren (maar dat was bekend). Toen we vroegen hoe de auberginekleurige chips gemaakt waren werd ons verteld dat het truffels waren. Omdat dat niet kon (chips waren veel te groot en smaakten ook niet naar truffel) vroegen wij het meisje of ze dit in de keuken kon navragen. Ze kwam glunderend uit de keuken en zei: een-nul voor mij... het zijn truffels! Toen we later de chef vroegen wat het was bleken het chips van truffelaardappels te zijn (en die hebben afgezien de naam en donkere kleur, uiteraard niets met truffels te maken). Verder zaten we bij een schrobputje dat wat stonk en waar een plant op stond. Ik ben van mening dat zoiets in het eetgedeelte van een restaurant echt niet kan en snel verholpen moet worden. Maar afgezien van deze kleine incidenten hebben we een hele fijne avond gehad en waren onder de indruk van hoe de startende studenten alle maaltijden in hoog tempo en met behoorlijke kwaliteit op een leuke vrolijke manier uitserveerden. Prijs kwaliteit verhouding was daardoor goed en wij zullen het anderen dan ook zeker aanraden. Bedankt en veel plezier. |
meissan 1 april 2012 | |
Wat een feest om in de Kloostertuin te eten! Naast het feit dat het een prachtige locatie is vind ik het concept geweldig! De bediening doet ontzettend zijn/haar best! Je merkt vaak dat ze van te voren iets vragen zodat ze goed kunnen vertellen wat er op je bord ligt of in je glas zit! Het eten was prima, het zag er mooi uit en zo smaakte het ook! Het is begrijpelijk dat ze in het weekend niet geopend zijn maar het is wel jammer want Echt een aanrader! |
Geef zelf je mening over De Kloosterkeuken
| Maandag | Gesloten | |