| Keuken | Internationaal |
| Huiswijn per fles | €14.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 11.00-21.00, zo vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Isoldal 13 mei 2012 | |
Eten is niet goed, misschien wel slecht. Locatie is perfect. Hapjes en wijn zijn prima. Het is maar waar je zin in hebt. |
marcbrandt 12 december 2010 | |
Wat was ik blij toen de verkade fabriek in Den bosch open ging! prettige plek om eventueel ook alleen een prettige avond te hebben. Entourage is prettig, bediening is vlot en geruisloos. keuken is redelijk echter bekijk je de prijs-kwaliteit verhouding dan is de keuken gewoon goed voor een heel redelijk bedrag. |
bernc 11 oktober 2009 | |
Zoals altijd een leuke kaart, de keuken is zeker goed. Maar dan het personeel: brutaal. De rode wijn werd in een glas geschonken waar nog witte wijn in zat. Het kleine meisje moest de fles met twee handen vast houden. Met beter personeel valt veel winst te halen, omdat de Verkade Fabriek verder een leuke zaak is. |
Proever37059 3 mei 2009 | |
Prima plekje om wat te eten. Verwacht niets bijzonders en verwacht dan ook geen hoofdprijzen. Gewoon goed. Prima bediening alleen is het jammer dat als je moet wachten op een tafeltje (wat zo gepiept is) dat je dan je drankjes niet alvast op rekening kan zetten. Voorgerecht van de avocado is echt heel erg lekker. Verder kan ik kort zijn: gewoon goed voor een gewoon goede prijs. |
Proever78021 13 juli 2008 | |
Fantastische locatie. Maar erg slecht gegeten (enkele weken geleden). Heel erg jammer.
Geef zelf je mening over Verkadefabriek