| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
bdamen 8 februari 2012 | |
Als eetcafé gewoon weg goed. Prima gerechten, vriendelijke medewerkers en zo nu en dan organiseert men iets nieuws. Hier kunnen de andere ondernemers een voorbeeld aan nemen. Als puntje van kretiek zou je kunnen noemen dat men voorzichtig moet zijn om niet te duur te worden. Voor kwaliteit moet je betalen maar wel realiseren dat het een eetcafé is, geen luxe restaurant. |
debroekjes1 8 juni 2011 | |
simpel, maar o zo lekker.
elvacio 12 augustus 2010 | |
De prijs/kwaliteit verhouding van het eten is erg goed. De bediening kan soms traag zijn en ze zijn niet altijd even oplettend, wel zijn ze erg vriendelijk. De sfeer is erg gezellig. |
Proever45424 13 augustus 2008 | |
Erg goed in zijn soort. Personeel is professioneel en straalt rust uit. Het is voor mij duidelijk dat hier goed over horeca en gastvrijheid wordt nagedacht. Heerlijk gegeten. Ambiance prettig en rustig, zelfs een tikje saai. Maar dat is persoonlijk. |
Proever72786 25 juni 2008 | |
Altijd goed! Kandinsky staat terecht bekend als het beste eetcafe van Waalwijk. |
Geef zelf je mening over Eetcafe Kandinsky