ActiviteitenBrasserie, Eetcafé
KeukenInternationaal
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

25 oktober 2012

gezellig restaurant waar je goed kunt eten. Ik houd wel van het cafe achtige. Wat me meerdere malen is opgevallen, is dat de bediening vaak niet goed oplet; veel wachten tot je iets kunt vragen of kunt bestellen. Het is trouwens ook een leuke plek om lekker te borrelen.

Ms85
Ms85
Topproever

10 juli 2012

Heerlijk gegeten; bijna de hele familie ging voor onbeperkt spare ribs eten! Nou het is een hele uitdaging om bij te bestellen omdat de porties al erg groot zijn... De spare ribs vallen zo van het bot zo gaar! Erg lekker; ook de aardbeien tiramisu is een traktatie. Daarna zijn we naar huis gerold vol en voldaan! Aanbevolen!

Tommd
Tommd
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

2 juli 2012

De lunch begon al goed met het fantastische personeel, veel zaken in Zwolle (en de rest van Nederland) kunnen hier een puntje aan zuigen. Voldoende afwisselende keus op de menukaart. Gekozen werd voor o.a. de garnalenkroketjes, die heerlijk waren. Voldoende garnituur, prima wijn en een fijne sfeer. Kom hier zeker nog eens terug voor een diner.

m_de
m_de
Topproever

27 juni 2012

Gister avond uit eten geweest bij Public. Dit is nog een zaak waar je nog echt uit eten kunt. de aspergesoep is een echte aanrader. De aardbei Tiramisu was een afluister om je vingers bij op te eten.

mtsnijhuis
mtsnijhuis
Proever in spe

25 maart 2012

Heerlijk geluncht op het zonnige terras! Veel keus op de kaart, was moeilijk kiezen. Uiteindelijk een zeer smakelijke maaltijdsalade met biefstuk gegeten. Ook mijn tafelgenoten hadden erg lekkere gerechten. Vriendelijke bediening. Prima vertoeven hier.

MCWA
MCWA
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Grand Café Public

Schrijf hieronder je recensie over Grand Café Public. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag12:00 - 21:00
Lunch12:00 - 16:00