Bediening snapt er niet veel van. Je getoaste bagel met boter is er na een half uur nog niet is. Bij melding aan de bediening dat ze die achterwege kunnen laten en je de rekening wilt, kijken ze je vreemd aan. Je wacht nog eens 15 minuten op die rekening. En dan pas mag je weg. Wel jammer want de plek is goed, en het lijkt gezellig.
Gister hier met een groep theatermensen uit België gegeten. We hadden de zalm en mozzarella en alles smaakte even goed!
De bagel met maanzaad mis ik erg; het is nu één met maanzaad én ui, die combinatie kan mij niet echt bekoren, helaas...;-)
Kom hier vaker terug voor een lekker belegde bagel!
Zo\'n reactie als van R kan helemaal niet. Het is schandalig dat mensen op een dergelijke manier het personeel van deze vestiging te kijk zetten. En dan nog anoniem. Ik kom er vrijwel dagelijks in deze bagels en beans, voor een coffee to go of om even te eten. Ik wordt fantastisch geholpen door die meiden, die stuk voor stuk lachen en aandacht voor je hebben. Hoe druk het ook is. Het is laf om op een dergelijke manier te klagen, anoniem. Stap naar de meiden toe, en leg het probleem uit. Ik weet zeker dat ze met een vriendelijke lach de klacht oplossen. Kauwgom eten, aan nagels te frunniken is absoluut uitgesloten hier. En dan nog stellen dat de meiden eens goed onder handen genomen moeten worden. SCHANDALIG. Van mij krijgt deze tent een absolute tien, voor bediening en gastvrijheid.