KeukenEetcafé & Internationaal
Openingstijden17.00-21.30

Jasses68 Jasses68 2 mei 2012

Wij waren vandaag in het Boekencafe. Restaurant ziet er leuk uit en de kaart is veelbelovend. Helaas viel het verder wat tegen. Het duurde lang voordat de drankjes weren bezorgd, terwijl het zeker níet druk was. De bediening was jong en onervaren en niet goed op de hoogte van de kaart en de wijnen. Het voorgerecht was prima, maar helaas waren de asperges van het hoofdgerecht, het speciale aspergemenu, niet gaar. Ook niet toen, na onze klacht, nieuwe asperges werden gebracht. De bediening loste het prima op door de asperges niet op de rekening te zetten, maar we hadden graag de kok of de eigenaar even gezien. Voor ons de eerste en de laatste keer......

Ezairah Ezairah 17 april 2012

Met een groep boekenliefhebbers hier gegeten. Omdat we een grotere groep waren hadden we slechts keuze uit een beperkt groepsmenu, maar de keuze was prima. Lekker voorgerecht (prima vegetarische soep met lokale geitenkaas), als hoofdgerecht een grote en prima medium gegrillde biefstuk en als toetje een 'grand dessert', waarbij alleen het ijs nog veel te koud en te hard was in vergelijking met de rest. Maar prima eten, bediening adequaat en niet te duur. Als ik nog eens in Eindhoven eet, kom ik hier weer.

marie-louise1 marie-louise1 24 februari 2012

Deze week gegeten bij het Boekencafe. Het interieur is super en de bediening erg vriendelijk. Het vegetarische hoofdgerecht dat ik gekozen had was ontzettend lekker (met oa spinazie, feta en boerenkoolpesto). Het was echter best weinig. Voor het slapengaan zelfs nog een boterham gegeten...

tjona017 tjona017 28 januari 2012

Wat een gezellig en smaakvolle ambiance dit restaurant. Echter: meer dan een uur wachten op het hoofdgerecht en zo vol was het restaurant op dat moment nog niet. Dat is niet fijn. De kaasfondue onder een uitgewerkt waxinelichtje en in stollingsfase. De ingredienten erbij, het was een kale bedoening eerlijk gezegd. Deaardappeltjes waren aangebrand! en lauw, amper gaar. Het lijkt er op dat deze kok geen enkele ambitie heeft, totaal gebrek aan verfijning. Bediening is vriendelijk maar na 3x vragen waar het eten blijft nog geen beweging, tja. Geen reden om nog eens terug te gaan zo.

DSchraven DSchraven 14 november 2011

Tijdens Glow wilden we eerst met 4 personen een lekker hapje eten bij Schrijvers.
entourage inderdaad wel leuk, maar erg warm binnen. Dit werd vaak opgelost door de achterdeur open te zetten waarna het weer heel koud werd aangezien wij vrij achterin zaten.
De voorgerechten viele erg tegen. Ik had de proeverij van 10 euro, waarbij ik verwacht dat de chef laat ien wat hij in huis heeft.
Het bleek echter 2 keer een plak vleeswaren te zijnen wat hollandse garnaaltjes. wat sla er onder zonder dressing. tegenvaller.

Ikzelf had samen met een tafelgenoot de kaasfondue besteld, mijn man de hertfilé. Helaas bleek dat ze ons waren vergeten, tussen voor en hoofd gerecht zat bijna 2 uur.

Toen uiteindelijk de kaasfondue kwam, was deze al weer behoorlijk afgekoeld en dus gestold. Ook ging het kaarsje steeds uit onder de fondue. Het garnituur was echt bedroevend: wat gekookte( !!) worteltjes, asperges en gekookte aardappelen. Echt helemaal niet smakelijk met de kaasfondue. Normaliter is een lekkere bite juist heerlijk samen met de warme kaas. Ook geen fruit zoals wel aangegeven stond op de kaart. verder 3 kleine sneetjes brood en ... een kontje. Echt niet te filmen.
De hertfilé van mijn man zou zonder aardappelpuree zijn, maar met frites. Helaas was deze toch met puree. de frites kwam veel later, alsmede ook de bitterbal van rode kool, die men ook vergeten was. 1 bitterbal aan 'groente garnituur' was ook erg karig.

Toen we aangaven toch wel behoorlijk teleurgesteld te zijn na inmiddels 3 uur wachten, werd daar niet op ingegaan, alleen "ik zal het doorgeven aan de kok"
Tot slot bleek het pinapparaat stuk te zijn, waarna we ook nog eens eerst moesten gaan pinnen ergens. Ook toen niet even een kopje koffie van het huis oid, omdat het geheel toch alles behalve een lekker avondje uit bleek te zijn. Dikke teleurstelling, zeker voor deze prijs.
Wij komen hier echt nooit meer terug.

Geef zelf je mening over Boekencafé Schrijvers