51 recensies

18 december 2006

Ziet er erg leuk uit allemaal in dat leuke gebouwtje, en de bediening is meestal supervriendelijk. Maar wat een karige kaart (weinig keus voor lunch) en wat een kleine broodjes voor veel teveel geld. En in het tussenseizoen (sept/okt) staat naar mijn smaak de deur te lang open en tocht je weg. Gelukkig hebben ze \'m nu (december) wel dicht. En waarom hebben ze geen slagroom voor op de chocomel? Of lepeltje bij de koffie in plaats van die houten \'ijsstokjes\' waardoor je koffie een houtsmaak krijgt? Nou ja de aankleding en het uitzicht maken een hoop goed, en de aanwezigheid van kranten.

Cecile O.
Cecile O.

2 december 2006

Lekker eten, vlotte bediening, leuke inrichting. Prima plek voor een fijne lunch.

nvdbrink
nvdbrink

30 november 2006

Wat een leuke Bakkerswinkel is dit! Eindelijk een waar je ruim kan zitten ;-)! Net zulke lekkere hapjes, iets anders dan de andere Bakkerswinkels (wist niet dat ze verschillende kaarten hadden...), maar mistte wel het lekkere courgette-prutje... Toch heerlijk gesmuld en de walnoten-carameltaart is superlekker-machtig! Dit is mijn favoriete Bakkerswinkel!

hap hmmm
hap hmmm

25 september 2006

Wat een drama; met vriendelijke excuses kun je niet meer uitleggen waarom je al een uur!! zit te wachten op het eten, terwijl in dat uur de drankjes ook nog eens vergeten worden; zeg dan in ieder geval dat die van het huis zijn bij het afrekenen. Het lijkt alsof de leidinggevende geen notie heeft hoe het vloeroppervlak optimaal te laten gebruiken door zijn personeel; ga eerst is terug naar de tekentafel: hoe loop ik efficient mijn routes, hoe communicer ik met de keuken? Op zaterdagmiddag bomvolle tent en 1 persoon die al het eten moet opmaken - dan spring je toch even bij? Jammer, want eten is best goed - maar ik ken nog wel meer tenten waar dat zo is en waar bediening het wel in de smiezen heeft. Een eerste indruk zegt alles...

Proever33448
Proever3344...

26 juli 2006

Smaakvol! Zowel het eten als de inrichting. Perfecte lunchstek. Wta een lekker salade, en ook de combi jus-karnemelk zie je niet vaak. De killer walnoot-karamel-taart was helemaal top.

Proever49158
Proever4915...

18 juli 2006

Allereerst de complimenten voor de geslaagde verbouwing van het Regulateurshuis ! Ik heb hier vorige week een tijdje op het terras gezeten onder het genot van een heerlijk glas wijn en zeer smaakvolle hapjes. De bediening was vriendelijk en snel.

Proever37060
Proever3706...

10 juli 2006

Leuke plek in Westerpark. Uitgebreide keuze aan verschillende soorten Engelse high teas en heerlijke broodjes. Ik kom zeker nog eens!!

Proever7781
Proever7781

6 juli 2006

Het was leuker toen alleen het kleine gedeelte open was. Daar stonden aardige mensen. Nu het restaurant open is, lijkt het wel van andere eigenaren; totaal geen interesse, bestelling duurde een eeuwigheid, en ze waren absoluut niet aardig. Hier wil ik niet meer komen. Ik ga wel naar die in de stad. En anders zijn er 2 leukere cafes op het Westergasterrein.....

Proever38499
Proever3849...

21 juni 2006

Zowel binnen als buiten was het half gevuld, maar toch presteerden ze het om 20 minuten over 2 cola te doen. Ze waren onderbezet, was de reden, maar volgens mij had de bediening eerder last van een kater. Na drie keer vragen was ze erachter wat de taart van de dag was. Het zaakje ziet er leuk uit en het terras ligt leuk en de kaart is leuk, maar goedkoop is het allerminst.

Proever47992
Proever4799...

23 september 2005

Leuk joh! Pal naast de brug, in dat grappige portiershuis van het park. Wegens op handen zijnde verbouwing nog slechts een geimproviseerd winkeltje annex koffiecounter. Maar de ruimte ernaast beloofd fenomenaal te worden! Succes Jan en Dorrit, maak er wat moois van.

tomaat
tomaat
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over De Bakkerswinkel (Westerpark)