| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
51 recensies
Lekker en goed brood/soep voor een heel schappelijke prijs! Bediening soms wel wat afwezig en traag.. maar de locatie maakt een hoop goed!
Afgelopen zondag gelunched met de hele familie bij de bakkerswinkel. Wat onhandig is, is dat je buiten niet echt tafeltjes hebt om aan te eten. Je zit dus met je bordje op schoot en dat is niet heel relaxed. Daarnaast is de bediening toch wel erg langzaam en onoplettend. Je moet echt roepen om aandacht.
Het eten is overigens heerlijk en de sfeer top! Ik kom er erg graag!
Ja, dit is precies wat het Westergasterrein kon gebruiken. Een mooie, gezellige eetgelegenheid. Heerlijk gelunchd, aardig personeel en je kunt er lekker zitten. Probeer vooral eens de scones!
Ik kom hier wel vaker, omdat de aankleding en ruimte aangenaam is om te zitten. Het eten is over het algemeen prima in orde. Zondag 12 juli weer eens geprobeerd, Kwam om 13.00 uur binnen, ongeinteresseerd personeel, kon geen gebakken eieren meer bestellen want dat kan tot 12.00 uur, de keuken was 'schoon', nog geen plankjes want was nog geen 16.00 uur dus bleef een boterham over. Typisch een voorbeeld van organisatiegestuurde tent waar de wens van de klant er niet toe doet. Wat is er nu makkelijker dan 2 eieren in een pan te bakken. We hebben de koffie betaald en zijn maar weg gegaan. Was nu definitief de laatste keer. Haarlemerstraat ingefiets en heerlijk gegeten bij Stout met enthousiaste bediening!
Het eten bij de Bakkerswinkel is doorgaans heerlijk. Vooral de boterhammen met geiten- of schapenkaas en het 'hartige plankje' zijn iedere keer genieten. Je moet wel geduld hebben, want de bediening is doorgaans niet erg snel en vaak slecht geinformeerd. In het weekend is de Bakkerswinkel vaak loaded met kids, door de week is het beduidend rustiger. Ideaal is de winkel naast het restaurant. Hier kun je al die lekkernijen kopen om ze vervolgens lekker rustig thuis op te eten. En ook op het terras is het vaak heerlijk toeven.
ik vind het hier echt super! het gevoel van een huiskamer! erg leuk presoneel, en het belangrijkste je kan er lekker eten gewoon goed eerlijk en puur! hier mogen best meer zaken van komen, dan ze al hebben!
The cinnamon scones with clotted cream and pineapple-sage jams are wholesome and satisfying, and the treacly walnut tart is a sweet-lovers dream. Very friendly staff too. The girl who served us happily chatted away to us while we enjoyed our pastries... This is a really nice, relaxing, family-friendly place to "hang out" and enjoy a pot of tea.
Beperkte kaart als je erop zondagochtend wil eten.
Het is wel oke, maar niet echt geweldig, personeel is mwah...
zondagbrunch: geweldig gezellige ambiance. Lang wachten neem je graag voor lief. Heerlijke broodjes en sla. Buiten eten lijkt me wat onhandig met gelijke hoogte van tafel en krukje.
Jammer dat je niet kunt reserveren.
Ik heb hier nu een aantal keer gegeten en ik vind het altijd erg leuk! Het eten is heel lekker en ik vind de inrichting heel gezellig. Vooral de scones zijn super!