Voor Nederlandse begrippen kan je hier goed en goedkoop eten. Steengrillen gedaan, Was erg leuk en lekker. Keurig vlees, een tafel vol met sla, friet, sausjes, groenten . Wat wil je nog meer? Leuke spontane bediening. Het was er keurig en schoon. Ook het toilet. Het is geen restaurant voor culinaire hoogstandjes of iets dergelijks. kwaliteit is ruim voldoende, menu prijs is goedkoop voor wat je krijgt. Dit restaurant gewoon doen!
Prijs kwaliteit verhouding is super. De inrichting is inmiddels aangepast en ook dat is een stuk beter geworden. Het is geen 5 sterrenrestaurant, maar voor 16 euro per persoon kan je onbeperkt steengrillen met mooie stukjes vlees, patat, salade, stokbrood, sausjes, groentes en kaasfondue. En als je meer wilt, mag je ook onbeperkt bijbestellen.
De gastheer is altijd in voor een praatje of een lolletje. Het is meestal niet stampvol waardoor je ook wat rustiger kan eten.De wc's zijn helaas wel klein, maargoed je kan ook overal over klagen natuurlijk.
Wij zijn er nu met familieleden geweest die het ook naar hun zin hebben gehad en komen er zelf ook regelmatig omdat wij het lekker vinden en ons op ons gemak voelen dus ik raad het iedereen aan!
Redelijk restaurant. Jammer vind ik het dat de kwaliteit zo schommelt. Toch wat meer aandacht schenken aan warm opdienen. ingredienten in doorsnee zeker niet beneden gemiddeld. Je kunt er alleen veel meer mee als je een beetje fantasie hebt. De prijs maakt dat dit restaurant toch nog redelijk tot goed scoort bij mij. Echter..liever een paar euro meer en meer aandacht danwel een betere kok.
Verwacht hier geen sterrenkwaliteit eten. Je mag het namelijk zelf op de steen gooien. Het personeel is vriendelijk en in voor een lolletje. De inrichting is zwaar gedateerd waardoor het niet erg sfeervol aandoet. Het eten is er wel prima. Je kan hier onbeperkt steengrillen dus je gaat gegarandeerd met volle maag huiswaarts.